Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Otetaan enemmän vastuuta oman ja lähipiirin kokonaishyvinvoinnin ja terveyden ylläpidosta ja parantamisesta

Siitä katupölystä... Kun puihin tulee lehdet niin ne sitovat sitä pölyä ja estävät sen leviämistä. Pihapuista siis hyötyäkin, on käytännössä huomattu.

Kyllä on venäläisillä järkyttävän iso häpeätaakka selässään kannettavana seuraava vuosisata. Edellisten taakkojen lisäksi. Johtajansa ansiosta. Pelkureita ovat, kun eivät uskalla kunnolla kapinoida. Vai ovatko kaikki kuitenkin samaa mieltä johtajansa kanssa. Mitä ajattelevat sotilaiden äidit? Heidän poikansa tappavat ja raiskaavat. Käsittämätön sota.

Uimahallin paikasta käyty polemiikki todistaa minkä olen vuosia sanonut, meidän kaikkien ois muutettava Manskille. Ei tarvita kun yks halli ja koulu! Kylät tyhjiksi!

Mies Sippolasta

Vataselta selkeä analyysi Kouvolan kiinteistöjen myynnistä ja takaisin vuokraamisesta. Raha ei kasva puussa.

YLE jakaa verorahoja johtajille bonus- tai tulospalkkioina.

Myyrä

Urheilupuiston uimahallin kaari on suojeltu, ei koko halli!?

Toivottavasti Heparontien pyörätien hiekanpoisto oli vaan harjoitusta ja varsinainen työ tehdään kohta uudestaan. Eka oli luokatonta ja surkeaa. Ei ollu kykyä, tahtoa eikä kunnon välineitä.

Vasemmistoliitto pelkää aatepohjansa murentuvan Nato-jäsenyyden myötä. Sivuroolissa on Suomen turvallisuus. N-liitto meni jo. Mallimaita ovat vielä mm. Kuuba, Pohjois-Korea ja Kiina. VKK eli Valta Kuuluu Kremlille.

Työntekijät ovat ulkoistaneet työsuhteensa hoitamisen ay-liikkeelle. Ostavat siltä itselleen tämän palvelun. Miksei ay-liike maksa veroa kuukausittaisesta tulosta, myyhän palvelua? Rahoitetaan saadulla verolla hoitajien palkkoja.

Toikalle ja Pertsalle tiedoksi, keskusta on jo aikoja sitten siirretty Tervaskankaalle. K:kosken uimahallilla eniten käyttäjiä. Enemmistö haluaa uuden uimahallin Tervaskankaalle.

JKK

Heräsin yöllä paukkeeseen ja rytinään, koira ulisi, lapsi pelästyi. Sota? Ei, vaan joku Töröstinmäen älypää juhli jotain ilotulitusraketein keskellä yötä.

kiitos

Otetaan enemmän vastuuta oman ja lähipiirin kokonaishyvinvoinnin ja terveyden ylläpidosta ja parantamisesta. Käytetään harkiten ja tarvittaessa sotepalveluja ja pääsääntöisesti lyhytaikaisesti. Ei yhteiskunnan rahoitusta voi kaikkeen saada. Ei viranomainen ole lähiomainen.

Kuinka paljon aikaa ja samalla rahaa on käytetty pitkäaikaiseen vatvomiseen uimahallin paikasta. Pääpäättäjän mielipide vaihtelee kuin tuuliviiri.