Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvola on rakentamassa valtavan sumpun nyt jo ahtaaseen rakoon

Kaunisnurmi plvk rakennettu -88 ja Kotiharju plvk -52, ja vielä toimiva. Jotain pielessä.

Hyvä hoitajat! Suunnittelemanne toiminnan ansiosta toteutuu porvarien ja yksityisten terveysjättien pitkäaikainen haave: Köyhät ja liian sairaat joutavat pois jaloista, että bisnekset pyörivät sutjakasti.

E

Nyt on nyhjätty jo 4 viikkoa hiekanpoiston kanssa. Edellisvuosista ei opittu mitään, paitsi selittely kyllä osataan.

Pölyä keuhkoihin ja henki pois

Olisi hyvä jos matkustajat ilmoittaisivat kuljettajalle päätepysäkkinsä kyytiin noustessaan. Jo pelkästään väärinkäsityksien välttämiseksi. Vaikka olemmekin kahden vyöhykkeen alueella Kouvolassa. Kiitos!

Linja-autonkuljettaja

Kyllä kannattaisi Nato-populistien miettiä, miten ihmeessä tämä kansa kestää tulevat pakotteet, kun nyt on hirvittävä älämölö muutaman kymmenen sentin energian nousuista (bensa, kaasu ja sähkö), kun tulossa ovat moninkertaiset korotukset.

E

Jos tuulivoimala peittää tutkan niin, että hyökkääville pommikoneille syntyy suojaisa reitti, sitä ei saa rakentaa. Jos taloudellisen voiton toivossa rakennetaan, pitää samalla rakentaa korvaava tutka, joka toisesta suunnasta näkee katveeseen sekä rahoittaa sen käytön vaatima henkilöstö.

Kokonaisuus ratkaisee

Putin haluaa nyt näännyttää tuhat ihmistä nälkään ja janoon Mariupolin terästehtaalla. Mikähän siinä on, että pitää tehdä muille samaa, mitä omat vanhemmat joutuivat kokemaan Leningradin piirityksessä? Jos Putinin vanhemmat eläisivät, he häpeäisivät.

Tiedoksi sinulle, joka keskuskeittiön ruokia arvostelet. Ruokalistat ja -ohjeet ovat samat kaikissa Kouvolan peruskouluissa. Ei ole olemassa erilaisia valmistuskeittiökohtaisia ohjeita.

Kouvola on rakentamassa valtavan sumpun nyt jo ahtaaseen rakoon. Päiväkoti (200), koulu (900), uimahalli (?) olemassa olevien sekaan. Ratamo, poliisi, paloasema, jäähalli, KSS areena. Liikenne ruuhkautuu ja parkkipaikat kiven alla.

Kuusankosken uimahalli säilytettävä! Kaikki halukkaat eivät millään mahdu Kouvolan halliin.

Syy siihen ettei Poks oikein toimi lienee siinä, että siellä vain arvaillaan diagnooseja. Eli ei kunnon tutkimuksia tai sitten tutkitaan väärin oireita. Ja se että vuodeosastot täynnä, viikkoon ei tapahdu yhtään mitään, ei mitään tutkintaa. Potilaalle kipulääkkeet ja mene kotiin. Eipä ihme että ruuhkautuu.

potilas, josta tehdään ennemmin hullu kuin saisi avun

Kyl jarrumiehillä riittää duunia nyt uimahallin kaa urkkipuistopäätöksen jälkeen. No eivät häiritse tärkeämpiä asioita.

Weismyller

Älkää huoliko Kouvolan päättäjät. Aion parin v. päästä suunnata uimahallikäyntini ja rahani Urheilupuiston sumppuhallin sijasta Vierumäen uuteen kylpylään.

Miia Witting, kukahan kokoomuslaisista "käski" äänestämään tyhjää uimahalliasiassa?

ihmettelen vaan

Kaupunginhallitus kuin Valko-Venäjä suhteessa Venäjään. Pelkkä talutusnuorassa oleva puudeli. Loppui uimahallissa käynti.

Seuraavaksi Toikka varmaan haluaa Kymijoen virtaamaan läpi Kouvolan keskustan.

K:kosken uimahallilla eniten käyttäjiä, ei purkua. Jos uusi halli, niin ehdottomasti Tervaskankaalle. Halli sinne, minne enemmistö sitä haluaa.

JKK

Hyväksyn uimahalliehdotuksista Urheilupuiston hallin, koska joku se vaan on hyväksyttävä tietyistä vaihtoehdosta. Mikä se kenellekin on parhaaksi, on tietysti se lähin halli kotia ja se ei tule kaikille toteutumaan. Tulen käymään uudessa hallissa aikanaan 15 km päästä, vaikka en kuulu siihen rouvasjoukkoon, joka tottunut pyöräilemään halliin, jossa on totuttu aina käymään.

KooKoo, kiitos hyvästä kaudesta! Onnittelut mahtavasta noususta Liigan eliittiin eli 4 parhaan joukkoon! Sisukas asenne piti loppuun saakka. Mitali ei ole ainoa asia joka palkitsee. Matka syksystä tähän kevääseen oli joskus lohkareinen ja se vaati uhrinsa. Tulitte kuitenkin kunniakkaasti liput liehuen niin päätyyn asti kuin oli mahdollista! Go on KooKoo!

Kunkku