Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos Kuusaalta pitää halli lopettaa niin sulkekaa jäähalli!

Vai ei saa Ahvenanmaata puolustaa ennen kuin joku on sinne hyökännyt. Kun ahvenanmaalaiset eivät itse pistä hanttiin, ensimmäinen valtaa saaret. Sitten suomalaisten pitäisi hyökätä sinne henkiin jääneitä puolustamaan!

Onko järkee

Suomessa asuvilla venäläisillä on täällä varsin hyvät ja vapaat olot. Miksi siis luokittelu epäystävälliseksi maaksi? Onko Venäjä sitten ystävällinen maa?

Luin minäkin koulujen ruokalistaa ja hyvältä näytti. Jos sinun kullannupullesi ei kelpaa ilmainen (lue veronmaksajien maksama) hyvä ruoka, niin jääkaapistasi varmaan sitten löytyy ne hyvät pizzat, hampparit ja muut terveelliset ruoat, kun hän tulee kotiin.

Millä ihmeen perusteilla yritykset asiakkaineen ovat siirtyneet Manskilta Katajaharju-Tervaskangas-alueelle kun uimahalliselvityksen lukujen perusteella Manskin "saavutettavuus" on peräti neljä kertaa parempi?

Uimahalli pitää rakentaa joko vanhan Kouvolan tai Kuusankosken keskustaan. Tervaskangas on huonoin paikka, ei kenenkään lähellä.

Suuret kiitokset ja hyvää kevättä rehelliselle rahapussin löytäjälle 26.4. Prisman pihalta.

Kouvostoliiton poliittinen linja jatkuu samoilla teemoilla, syrjäkylät hiljaisiksi. Suosituin uimahalli kiinni Kuusaalla. Ihme ja kumma ettei Toikka ole löytänyt uudelle hallille suolta tonttia.

Uimari Kuusaalta

Veteraanijärjestöillä on suuret rahavarat, mutta taas kerätään kouralliselle veteraaneja. Kenen taskuun rahat oikein menevät?

Nyt ihmetellään korkeita kuolleisuuslukuja. Potilaitahan ruvettiin priorisoimaan ja vanhusten hoitohan likimain lopetettiin. Tai sitten sairaanhoidon tasossa on vakavia puutteita.

112 Päivää lakossa. Syy miksi lakkoon ajauduttiin! Ei siitä sit enää mainintaa lakon päätyttyä! Et takkiin tuli!

Te tyhjää äänestäjät pois hallituksesta. Kyllä haisee tämä touhu tässä pitäjässä.

Jos ei kerran Kouvolan mummot jaksaisi pyöräillä Tervaskankaalle uimahalliin niin varmaan Kuusaalaiset teräsmummot sitten pyöräilevät urheilupuistoon vesijumppaan vai miten?

Huolestunut lapsenlapsi

Jos Kuusaalta pitää halli lopettaa niin sulkekaa jäähalli! Uimahalli ylivertaisesti tärkeämpi palvellen monipuolisesti ja laaja-alaisesti eri ikäryhmiä, vauvasta vaariin!

RRT-alue lisättävä kaupungin kiinteistöjen myyntilistalle välittömästi. Kiinteistösijoittajat ovat monikäyttöisestä kohteesta takuuvarmasti kiinnostuneita. RRT:n myyntituloilla on laajennettavissa käyttöönottovaiheessa oleva Ratamo-terveyskeskus täyden palvelun keskussairaalaksi.

Metso68

Kymsoten alueella edelleen maskisuositus. Tauti jyllää ja tavallinen influenssakin nostaa päätään. Pitäkää ne maskit vielä. Kymsoten sivuilta näkee suosituksen. Ennustettu jo uutta korona-aaltoa.

Nyt meni KS-uudistus ojasta allikkoon! Mainokset lehdessä ovat kyllä tarpeeksi isolla tekstillä. Muusta ei sitten kannata mainitakaan. Nyt vaan suurennuslasit käyttöön!

Onko korona jo pitkittynyt viikon sairastamisen jälkeen, niin kuin presidentti Niinistöllä? Eiköhän long covidiin tarvita paljon pitempi aika.

Tervaskankaalle rakennettu paljon isoja "mööpeleitä" kauppaketjuja, Prisma, Citymarket, Gigantti, Power, ym. Sinne satsattu jo ihan riittävästi. Hyvä ja rauhallinen paikka uudelle uimahallille Urheilupuisto. Helppo tulla läheltä ja kaukaa, myös kaiken ikäiset ja kuntoiset.

Samaa mieltä, KS:n teksti pientä ja himmeää ja Napakat harmaalla pohjalla, niin että saa tehdä töitä että jaksaa lukea.

Nyt on ladut ajeltu tai jätetty ajamatta, on aika siirtyä pyöräteille ajelemaan harjakoneilla. Näyttäis olevan sekin homma hieman hakusessa. Jälki on todella masentavaa katseltavaa!

Luettavuuden paranemista luvattiin, entistä haileampaa saatiin paikoin värillisellä pohjalla, osa kuvateksteistä pikkuiseen ruutuun survottuna. Ohjeet lähes näkymättömiä. Tanskalainen suunnittelu yhtä huonoa kuin suomalainen.

J. Kärkkäisen 15.4. kuvaama tilanne Kouvolan hauraiden vanhusten asumisen hoitamattomuudessa jatkunut ainakin 3 viime vuoden ajan. Oman läheiseni viimeisten elinkuukausien tuskaiset muistot ja voimattomuus vaikuttavat, eivät unohdu kait milloinkaan.