Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Onneksi hallitus vain esittää, ja valtuusto päättää uudesta uimahallista

KS kertoi 26.4. monipuolisesti kaupunginhallituksen päättäneen useiden äänestysten jälkeen esittää valtuustolle, että uusi uimahalli rakennetaan Urheilupuistoon, ja Kuusankosken uimahalli suljetaan uuden valmistuttua.

Koko laajan Kouvolan lukijat ja varsinkin Kuusankosken asukkaat taisivat pelästyä tästä näyttävästä uutisoinnista. Onneksi asia ei ole vielä kirkossa kuulutettu! Vapun jälkeen kaupunginvaltuuston 59 jäsentä päättävät lopullisesti uuden uimahallin kohtalosta tai vanhojen uimahallien kunnostamisesta.

Äänestyksiä tulee olemaan useita. Mieleen muistuvat valtuuston äänestyskiemurat Ratamon ja aluesairaalan välillä. Sama taktikointi jatkuu seuraavassa valtuuston kokouksessa.

Eräs ajatusleikki on, että päätös uimahallista tulee äänin 30–29! Kokoomuksesta 2, SDP:stä 12, perussuomalaisista 12, keskustasta 2 ja vihreistä 2, eli äänin 30–29 uusi uimahalli päätetään rakentaa Tervaskankaalle (Veturin alueelle).

Tämä on vain yksi äänestyksen lopputuloksen ennustaminen. Pelkään kuitenkin, että Urheilupuisto voittaa, koska taustatyöt, ryhmäkurit ja painostukset saavat monet valtuutetut kääntymään Uheilupuiston puoleen. Valitettavasti.

Jyrki Lindberg

Kirjoittaja on Kuusankosken Kokoomus ry:n puhenjohtaja ja kokoomuksen Kouvolan kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.