Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kaupungin säästöstä jäi paha mieli – ei munkkeja lapsille viime perjantaina

Kaupungin säästöstä jäi paha mieli – ei munkkeja lapsille viime perjantaina. Lapset olisivat ansainneet ne, korona-aika kieltänyt kaikki kivat.

Hyvät kuntatyöntekijät – lakko on oikea keino näyttää, että olette tosissanne. Raha ratkaisee nyt, ei suinkaan päänsilitys. Sovittelijat pysykää sanojenne takana.

Ukrainan sota on myös meidän sota. Meidän ei onneksi tarvitse taistella, mutta osamme on hieman köyhtyä Putinin pysäyttämiseksi. Hyväksykäämme se.

Kullasvaarassa olisi loistava paikka uimahallille, tilaa on ja kiskot valmiina niin pääsisi junalla perille. Välipysäkki vaan Kouvolaan ja uimarit kyytiin.

VK

Venäjä on käyttänyt rypälepommeja siviilejä vastaan Ukrainassa. Rypälepommit ovat tuhoisia, niistä leviää pieniä räjähteitä ympäristöön. Sivistyneet maat ovat kieltäneet niiden käytön. Mutta Venäjä ei kaihda mitään keinoja eikä säästä ketään. Surkea valtio!

Eduskunta saa päättää Nato jäsenyydestä ihan itse, mutta toivottavasti Suomi ei lyö taas päätään siihen kuuluisaan mäntyyn.

Res. korpraali

"Edistyksellisten" 70-luvun julkkujen pyydettävä anteeksi propagandaansa! Jo siinä taustalla isovenäläinen imperialismi. Kenen joukoissa seisot NYT.

Kiitos järjestäjille ja esiintyjille hienosta vapunpäiväjuhlasta Kuusankoskitalolla.

Huumekuskien kutsuminen rattijuopoiksi hämärtää meiltä ison yhteiskunnallisen ongelman. Alkoholi ei ohjaa käyttäjäänsä ajamaan väkijoukkoon harhojaan pakoon. Yhä useammin rattia kuitenkin pitelee muu päihde kuin alkoholi. "Juoppo" ei silloin tule Alkosta vaan on asioinut huumekauppiaiden kanssa.

Kai 10 vuotta sitten talvella vinoon aurattu iso valaisinpylväs katuopasteineen ei ilmeisesti häiritse kaupunkikuvaa Kouvolan keskusta-alueella. Viereiset koivut kasvavat edelleen suorassa.

SJ

Päättäjille tiedoksi: Helsinki, asukkaita 656 920 vuonna 2021, kaupungin uimahalleja 4 kpl. Siis 1 halli/164 000 asukasta. Miksi Kouvolassa pitäisi olla 3 hallia?

RRT eli Reilusti Rokotetaan Tavallista veronmaksajaa. Tässä on Suur-Kouvolan oma Putkitehdas. Kun asiantuntemattomat päättäjät tekevät mutu-tuntemuksilla päätöksiä, maksavat nämä päätökset kymmeniä miljoonia veronmaksajien rahoja. Ja turhaan. Ja turha on myös selitellä. Kannattaisi myöntää suoraan, että työnsi kätensä pask..n. Mutta ymmärrettävää kouvolalaista päätöksentekoa. Kaikki syteen.

KJP voi pitää edustusjoukkueen pääsylippujen hinnat alhaalla, koska rahat toimintaan kerätään alueen junioreilta. Melko moraalitonta touhua!