Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Olipa upea Irmeli Järnefeltin ottama kuva Elimäen tulvavesistä! Jospa saisimmekin järvemme takaisin, olisi hieno maisema- ja luontoarvo

Venäjä voi laittaa maahantulokiellon koko maailmalle. Eikö ne tajua, että ei sinne kukaan halua mennä. Kukaan niitä ei uhkaa. Niiden omat korvienvälit kyllä täys jotain demoneja. Pysyisivät omissa läteissään. Mitä vielä, tappavat silmittömästi viattomia Ukrainassa. Terrorivaltio.

Olipa huonosti valitut kuvat pyöräilyartikkelissa, tosin tyypillisiä Kvl-Ksnk alueen pyöräilijöille. Yhdellä naisella ja toki lapsella oli kypärä, nuori mies pipolla, varttuneempi mies lippiksellä ja sitten nainen paljain päin. Samanlaisia näkee päivittäisillä lenkeillä lukemattomia. Ilman kypärää pyöräileville, pudottakaapa raaka kananmuna n. 1 m korkeudelta lattiaan, niin näette miten luupäällenne voi käydä onnettomuuden sattuessa.

Mahtaa olla suuri tyydytys kun sosialisoi patterikynttilät haudoilta.

Saisiko Kouvolan Sanomien vanhan ulkoasun takaisin? Teksti oli helpommin luettavaa ja lehden yleisilme selkeämpi ja luotettavamman näköinen.

Olipa upea Irmeli Järnefeltin ottama kuva Elimäen tulvavesistä! Jospa saisimmekin järvemme takaisin, olisi hieno maisema- ja luontoarvo.

Kas kummaa mistähän kaupungilta on nyt rahaa löytynyt kun korjataan uimahalleja ja rakennetaan helkutin iso ja kallis halli yllätys yllätys keskustaan. Korialaisilta pistettiin kylmästi hallin ovet kiinni kun ei oo rahaa.

päättäjiin pettynyt uimari

Nyt on KS:n ylihuomisen sääennusteessa Ivalo vaihtunut Lahdeksi, mutta Kouvolaan ylihuomisen ennustetta ei ole vieläkään! Lahti jyrää Kouvolan?

Miksi ihmeessä puhelimessa jonotuksesta pitää maksaa? Eihän se ole mitään palvelua vielä.

Uimahallista, todella merkittävästi kaupunkikuvaan vaikuttavasta hankkeesta sanottua: "Emme ole ajatelleet järjestää arkkitehtikilpailua." Kilpailutettava ilman muuta, jo selustan turvaamiseksi!

TeePee

Venäjällä syytetään länttä kun heidän urheilijoilta on viety työt. Kyllä se on heidän johtaja ja koneisto joka työt vei. Ja Venäjän kansa myös. Eivät kapinoi vaikka suurin osa heistä tietää totuuden. Eivät uskalla käydä vastarintaan. Ja älymystö ottanut koivet alleen.

Minäkin olen mummi ja osaan katsoa säätiedot tv:stä ja älypuhelimestani tai sitten katson ikkunasta ulos.

Tk Keltakankaan kulkuväylät autoilijoille vaaralliset, kun valtavan kokoisia avomonttuja. Kehitysmaissakin paremmat tiepinnat. Ketkä vastuussa tiestöstä.

Kyllä on huonosti harjattu Kanervistontie–Tehontie. Huvipuiston kohdalta Uttiin erittäin hyvin harjattu. Huvipuiston kohdalta vesitornille työn jälki ala-arvoista. Miten kaupungin vastuualueilla voi rullasuksilla lenkkeillä ilman kaatumisia. Jos harjaaja ei osaa, esimiehen on opastettava. Näillä tiedoilla ei palkkaa lisää.