Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kaksi lämmintä lastenallasta tai yksi iso ja jaettava ehdoton uuteen halliin

Täytyy vaihtaa loppukevääksi radiokanavaa. Ei jaksa kuunnella Kymenlaakson radion toimittajan jääkiekkohehkutusta MM-kisoihin liittyen. Eiköhän olympialaiset olisi riittäneet.

Autoilijan ajaessa vasten aurinkoa ja vastaan tulee tummiin pukeutunut pyöräilijä jonka taustalla on tumma metsän varjoinen puoli. Voi kun pyöräilijät ymmärtäisivät kuinka vaarallisen huonosti erottuvat. Mustat kypärät maalaukseen tai jäteasemalle!

Tuota Venäjän levittämää propagandaa nyt ei kukaan usko, paitsi ehkä aivopestyt venäläiset. Ja ei sinne Venäjälle mikään maa halua hyökätä, eihän se ole minkään arvoinen maa. Kumma kun eivät sitä jo usko.

Sinä ajoit oravan päälle Kallantiellä Kouvolassa torstaina 5.5. Miksi jätit Oravan tielle makaamaan? Olisit voinut pysäköidä auton ja korjata oravan pois tieltä.

Orava on vielä arvokas laji eläinkunnassamme

Hää muutama vuosi sitten muuttanut on varmaan tullu sielt kuulusast statist, kun hää ei piä meit "syrjäkylil" asuvii enää ihmisinäkään! Mitähä myö sit ollaa?

Mies Sippolasta

Jos isännöitsijälle on ylivoimaista jakaa taloyhtiöiden yhteisen jätekatoksen hoitokuluja, kannattaisiko harkita alan vaihtoa?

Paranisikohan toiminta ja työolosuhteet POKS:ssa, jos suurin osa Kymsote johtoa vaihdettaisiin? Mikä on erilaisten palvelupäälliköiden vastuu asioiden kuntoon saattamisessa? Selittely.

Jokseenkin kaukaa haettua perustella hallin paikkaa nuorten uintimahdollisuuksien perusteella. Käytän 3 hallia aktiivisesti ja nuoria niistä saa kyllä etsimällä etsiä. Käyttäjät eläkeläisiä, työssäkäyviä, lapsiperheitä (Ksnk) ja harrastajia, tilastojakin lienee olemassa. Bussit kuljettaa koululaiset.

Kaksi lämmintä lastenallasta tai yksi iso ja jaettava ehdoton uuteen halliin. Toiseen mahtuu perheet, kun toisessa uimakoulut. Nyt parhaina aikoina (vknloput ja illat) sillit suolassa Kuusaalla.