Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Erinomaista palvelua tänään Kymsoten ajanvarauksessa

Joku väitti Napakoissa, että Tapiolan uimahalli peruskorjataan. Ei pidä paikkaansa. Vanha puretaan ja uusi rakennetaan sen tilalle.

Maanpuolustuskorkeakoulun strategi evp Berner: Natosta ei juuri lisäturvaa. Ei hätä liittyä. Puolustus vahvempi kuin koskaan. Idän ei syytä hyökätä.

Kiitos Katajaharjun terkan toimisto. Aina ajanvarausluukulla on ystävällistä.

Terassiaika koittanut: nikotiinia palaa molemmin puolin rivarikotiani. Oi kuinka tätä on odotettukaan. Kiitos naapurini.

Minä sanon että ei uimahallia missään nimessä Urheilupuistoon, siellä ei haluta asioida!

Kouvolan Sanomat uudistus on onnistunut. Teksti ei ole liian pientä ja harmaa alue kohdistaa silmät tiettyyn osaan hyvin. Uusi järjestyskin ok.

MT

Eurooppapäivän liputus. Oliko uutista? Nato, Potemkin ja urheilu liputtakin esillä.

Hei! Kuusaankoskelaiset ja Voikkaalta tulevat. Terveyskeskus Ratamoon pääse linja-autolla! Kun tulette tänne Kouvolan keskustaan, vaihdatte Lehtomäkeen menevään linja-autoon. Se tulee takaisin asemalle ja kulkee Ratamon ohi, jossa on kaksi pysäkkiä lähellä! Kannattaisi tutustua linja-autoaikatauluihin! Eikä vain pelkästään Kuusaalta ja Voikkaalta tuleviin bussivuoroihin!

Kyllä tulee jätehuolto taloyhtiöille kalliiksi, kun sen seitsemällä autolla haetaan jätteitä,ennen riitti yksi auto.

Onko muka luonnonsuojelua

Erinomaista palvelua tänään Kymsoten ajanvarauksessa. Jonotusaika 1 minuutti, aika sairaanhoitajalle ylihuomiseksi, erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. 10 pistettä!

Kesäasukas

Nyt syyllistään jo kesämökin omistajia energian ja sähkön tuhlaamisesta. Ihmisten itsemääräämisoikeutta tässä yritetään rajoittaa. Jo on aikoihin eletty.

Olen katsellut samaa, aakeeta laakeeta, kaikki puut kaadettu tontilta.

Onko kukaan kysynyt Putinilta kuka tai mikä on hänen mielestään natsi? Mitä se tarkoittaa? Vastaus saattaisi peilata takaisin venäläiseen sotajohtoon ja sotilaisiin, mutta kuka osaisi sen hänelle selittää.

Mielipidesivulla 10.5.Jos Suomella olisi ydinase. Mielenkiintoinen kirjoitus. Lukekaa!