Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Toisten kärsimyksellä tehty liiketoiminta tulee tehdä laittomaksi

Niistä idiooteista puheenollen, katso peiliin. Tervaskangas on viisaasti kaikkien lähellä/kaukana, ei asemakylän ihmisten tarvitse muita paremmin päästä "kävellen" halliin. Kuinkas moni kävelisi, vaikka halli olisi jokaisen omilla rappusilla?

Markku

Toisten, kuten tuotantoeläinten, kärsimyksellä tehty liiketoiminta tulee tehdä laittomaksi. Moni maksaisi korkeamman hinnan kaupassa.

Ydinase myös Suomeen. Mikä pelote se vahva armeija Venäjälle on. Jos Venäjä hyökkää, käydään sota Suomen maaperällä. Kaikki infrastruktuuri ym. tuhotaan. Ukraina ym. maat esimerkkinä. Venäjä ei "omistaan" välitä ja käyttävät tsetsenejä ym. vielä apuna. Suomen pitää pystyä iskemään hyökkääjän selustaan, vaikka Pietariin, jopa Moskovaan.

Ei varmasti olisi ihmiskunnalle yluvoimainen tehtävä laatia julkinen häpeäpaalu internettiin kaikkien nähtäville. Sinne voitaisiin kerätä ja julkaista kaikki tytöille ja naisille pyytämättä lähetetyt peniskuvat ja julkaista myös puhelinnumerot, joista kuvat on lähetetty.

Missä kohtaa lehteä mainitsemasi asennusnappi sijaitsee, että saan tekstin selvemmäksi? Kiitän tiedosta.

Millähän sivulla paperilehdessä tämä tekstikokoa suurentava "ratas" sijaitsee??

Hei sinä joka neuvoit "ratasnappia", niin voisitko kertoa miten se toimii paperilehden tekstin koon muuttamiseen?

Paperilehden lukija

KS paperilehti on siirtynyt digiaikaan! Nykyisin riittää kun lukee vaan isot otsikot,ei muusta väliä, tuumii kohta entinen tilaaja.

Kiitos kaupunki munkeista, jotka tarjosit ennen vappua lapsille. Ai, mistä munkeista? Säästöä taisi tulla siitäkin kaupungille. Paljonko?

Halkotorinkadun katukivetys, nupulakivet irti, pienille pyöräilijöille vaarallinen kulkutie. Kenelle kuuluu korjaus? Joka vuosi sama juttu.

Miljardööri Elon Musk on potentiaalisesti aika vaarallinen kaveri. Hän on visionääri, mutta ei hän mikään kaikkitietävä ja -osaava ole. Iso rahamäärä tuo paljon valtaa. Syntyy houkutus käyttää valtaa täysin oman mielen mukaan. Usko omaan erinomaisuuteen kasvaa. Valtavia virheitä voi tapahtua.

Kun ihmisiä valitaan merkittäviin luottamustehtäviin (eduskunta, presidentti) ehdottaisin äänestämään ensi sijassa ihmistä, jota on jo koeteltu demokraattisessa prosessissa. Sellaista, joka on jo muutamat vaalit käynyt ja hoitanut luottamustehtäviä. Näin ei pääse käymään "trumpit" tai "putinit".

Kaikkien tavallisten suomalaisten kannattaa nyt "vyöttää itsensä" ja olla valmiina ja vahvoina vastustamassa Venäjän yrityksiä horjuttaa suomalaista yhteiskuntaa. Voi tulla häiriöitä, voi tulla valheita. Mutta me tiedämme, miten asiat oikeasti ovat. Torjutaan valheet, pidetään yhtä!

Miksi Kouvolan Sanomissa useissa kuvateksteissä kirjaimet ovat valkoiset ja sinisellä pohjalla? Taittovikaisen on vaikea lukea niitä. Ei kai uudistuksen tarkoitus ole vaikeuttaa lehden lukua?

Silakat 12e, ulk. lohi 9.90e. Samassa kaupassa. Suosi sit kotimaista.