Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Sinä joka vertasit Helsingin uimahallimäärää Kouvolaan, unohdit kertoa, että Helsinki avustaa 9 hallin toimintaa kaupungin 4 oman hallin lisäksi

Miksi Natoasioista jatkuvaa älämölöä. Turpa kiinni, ovet ehkä auki vielä.

Rajaton markkinatalous ja kuluttamisen kasvu on tuhoamassa ensin ne maat, joissa ei ole demokratiaa eikä rajoitteita ympäristön pilaamiselle. Intiassa ja Pakistanissa on jo toukokuussa ollut lähes 50 asteen lämpöaalto.

Noin 10 prosenttia kuolemista Intiassa tapahtuu ilmansaasteiden vuoksi. Ilmansaasteet on kolmanneksi yleisin kuolinsyy Intiassa.

Toivottavasti palliatiivinen osasto Ratamossa on viihtyisämpi kuin tk, ssa. Ei enää hoitotarvikkeita ikkunalaudalle, tekokukatkin parempia kuolevan katsella. Ja tauluja ja väriä huoneisiin. Terhokodista edes vähän mallia.

Kuolleen omainen

Suomessa käytetään paljon voimavaroja myös pieniin, lähes hyödyttömiin asioihin. Samaan aikaan meidän tulevaisuutemme ja ilmastomme ratkaistaan pitkälti muualla: Afrikassa, Intiassa, Kiinassa. Eikö meidän pitäisi kaikin voimin vaikuttaa sinne?

On kummallista, että netissä verkkosivujen luettavuutta vahditaan ja siitä huolehditaan, mutta samaan aikaan printissä fonttien kirjasimia ohennetaan ja tekstien alle laitetaan väriä. Vaikka juuri printti on se, jota luetaan suhteessa enemmän vanhoilla silmillä. Pirun hämmentävää!

Eletään toukokuun puoltaväliä (14.5.) mutta silti hiekotussepeliä makaa asvaltilla niin kevyen liikenteen väylillä, parkkipaikoilla, kuin myös taloyhtiöiden pihoilla. Kyllä ne talven aikana saadaan levitettyä pikatahtiin, usein aivan turhaankin, mutta jälkien siivous ei tahdo edetä nyt millään.

Meillä on ennenkin valittu pressa uudestaan ja uudestaan, nyt olisi siihen oikea syy, jos hän vaan jaksaisi tätä sirkusta. Kiitos presidenttimme!

Myllykoskella nuoret eivät taida vieläkään tietää mikä on roskis. Leikkipuisto usein kuin kaatopaikka. Käykääpä vanhemmat sitten siivoamassa jälkikasvunne sotkut.

Miksi ihmeessä Suomen Ylellä Eurovision kilpailuista on tullut vain ruotsinkielisten ohjelma? Otetaan yhteys kavereihin hyvissä ajoin heidän lempibiiseistään. Tekstitetään enemmistölle ja puhutaan meidän ohi. Aika törkeää! Kenen päätös? Bättre folk!

Toivottavasti, kun nyt Poksi lopettaa toimintansa, niin mäelle tulee jotain toimintaa sekä jonkinlainen vartiointi jatkuu, muuten käy kuten Valkealan sairaalalle.

Sinä joka vertasit Helsingin uimahallimäärää Kouvolaan, unohdit kertoa, että Helsinki avustaa 9 hallin toimintaa kaupungin 4 oman hallin lisäksi. Sen lisäksi Helsingissä on 26 uimarantaa, Kouvolassa vain 4 ja pieniä 7. Kyllähän uimataito on kansalaistaito ja sen vuoksi on hyvä, että kaikki pääsisivät kohtuuetäisyydellä harrastamaan sitä.

MIksi Ukrainaa ei otettu mukaan jääkiekon MM-kisoihin Venäjän tilalle? Sen voitto olisi ollut varma.

Tietenkin kaikki haluaisivat elää herroiksi. Ja nyt hoitajat ovat ihan itse loanneet ammattinsa maineen liioittelulla. Some säppiin työajalla, niin kyllä sitä ehtiikin yhtä ja toista. 2 000 euron nettopalkka on muutes Suomen mittakaavassa aika kova.

Mielenkiintoinen tarina ja kivat kuvat Rontti-kissasta. Kiitos Sanna Sarenius. Tuntui hyvältä lukea kissasta, joka on eläin eikä ihminen. Se eikä hän.

Helsingissä kaupungin 4 uimahallin lisäksi on 9 muuta uimahallia sekä 9 kaupungin avustusta saavaa uimahallia. Käyttäjämäärä hallia kohden on alle 30 000. Kyllä Kouvolassa pari uimahallia pitää olla!

Miksi auttamani ihmiset kohtelevat minua kuin pahantekijää?

Helsingissä kolme kunnallista uimahallia? Entäs Pirkkola, Itäkeskus, Vuosaari, Malmi, Jakomäki, Kontula, Siltamäki, Kallio...