Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Samalla kun Kallioniemeen rakennetaan kuntoportaat, voisi vastarannan parkkipaikalta sillan alle johtavat portaat uusia

Hoitajien tilanne ratkeaa tasan yhdellä asialla: asenteen muutoksella! Kaikki tiesivät alalle hakeutuessa myös alan palkkatason.

Mikä on luottamushenkilön vastuu? Mennäänkö vain kokouksiin, kun luottamustehtäviä on joka sormelle, onko aikaa tutustua asioihin?

Kuusankosken golfkentän hoito ollut ala-arvoista jo vuosikaudet. Nyt on jo kenttä piloilla. Joko joku nostaisi kissan pöydälle ja henkilökunta vaihtoon?

Vasten auringon valoa ajaessa pyöräilijän vaatetuksella ei ole merkitystä, varjo vain. Autoilijan on se otettava huomioon.

Ratamon myötä toimintoja tehostetaan ja potilaspaikat vähenee, joten myös hoitajien tarve vähenee.

Huoh.. siitä uimahallista. Jos rakennetaan uusi halli, se ei tarkoita että silloin pitäisi löytyä rahaa kaikkiin muihin halleihin myös. Päinvastoin. Itse menen autolla aina hallille, välillä Ksnk ja välillä Kvl. Todella harvalla kävelymatkan päässä halli.

Kymsoten terveydenhuollon ongelmat on johtamisessa ja organisaatiossa. Koska joku osaa puuttua niihin?

Yllätys yllätys Kaikissa kaupungeissa suurin osa palveluista on siellä missä on eniten asukkaitakin, eli käytännössä aina keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Samalla kun Korialle Kallioniemeen rakennetaan kuntoportaat, niin voisi vastarannan parkkipaikalta sillan alle johtavat portaat uusia kokonaan. Ne on todella vaaralliset ja askelkorkeudeltaan huonosti tehdyt.

Kymi

Yöllinen huumekundi kävi kolkuttelemassa vanhuksen parvekkeella. Vanhus ilmoitti tunkeutujasta hätäkeskukseen. Ei ole muut ilmoittaneet, soittakaa uudelleen jos se tulee takaisin. Kun ilves tai susi luikkii pihan poikki metsään ovat poliisit pian eläimen kintereillä.

Urbanisoitunut riskinarvio

KS uutisoi 15.4. että tekstin kokoa kasvatettu, ei vaan huomaa mikä olisi kasvanut.

HP

Myllykosken apteekin aukioloajat on surkeat. Apteekki auki samoin ajoin kuin kauppakin!

Nyt kaikki ylä- ja alakoululaiset keräilemään roskia koulujenne ympäristöstä. Ehditte vielä, ennen kuin kesälomat alkaa. Ps. Koulujen opet, te voisitte varmaankin viedä oppilaanne tekemään hyvän työn.

Eräs mummi (keräsimme, joka kevät roskia koululaisina)

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.