Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Korian uimahallin ovet sulki omistaja, eikä kaupunki

Korian uimahallin ovet sulki omistaja, eikä kaupunki. Ehkäpä hallin ovetkin avautuvat, jos uimarit maksavat riittävän maksun omistajalle.

J.L

Helsingin uimahallit hakusanalla löytyy Helsingistä 16 uimahallia ja 2 maauimalaa ympäri kaupunkia. Lisäksi vielä yksityiset kylpylät. Joku väitti napakoissa, että uimahalleja on 4 kappaletta. Totuus esiin.

Muutaman maan harrastama marginaalilaji jääkiekko saa taas palstatilaa ja radioaikaa kohtuuttomasti! Kisoja ei juurikaan muualla noteerata.

Hohhoijaa

Häviääkö harmiton ja hyödyllinen kekomuurahainen Kouvolan metsistä? Järjetöntä pesien rikkomista myös paikallisilla luonnonsuojelualueilla! Vanhemmat, päiväkodit, koulut! Nyt luontokasvatusta kehiin!

Mitä tarkoittavat ne tahot, jotka ajavat valinnan vapautta sotessa? Toivottavasti kyse ei ole mallista, mikä esitettiin TV1:ssä 15.5 koskien USA.n terveydenhuoltojärjestelmää.

SmL

Nyt, kun me maalaismummot, jotka emme Natosta juuri mitään tienneet. Olemme saaneet median välityksellä selkeän kuvan ja tiedon Natosta. On täysin selvää että Suomi liittyy Natoon. Eräässä Pekka Haaviston lausumassa "Suomen aikomus liittyä Natoon. Jos ei nyt, milloin sitten?" Se oli hyvin sanottu!

Suomen valtiojohto päätti Nato-jäsenyyden hakemisesta, ei Suomen kansa! Mihin unohtui kansanäänestys asiasta?

Vai Korialle kuntoportaat, alkuinnostuksen jälkeen hyppyrimäen portaat melko tyhjäkäynnillä, joten taas hukkainvestointi.

Kouvolan cityn rakentajat, tehkööt uuden uimahallin sinne putkinotkon suohon, miun jos tarvii mennä uimaan hyppään Orijärveen tuohon!

Terveisin mies Sippolasta

Natosta on tullut kultainen vasikka, jota suomalaiset palvoo turvakseen. Kuka meidät pelasti talvisodasta? Onhan Jumalan valta ja voima suurempi kuin ihmisten apu?

M-R S

Jos tansseissa käynti on vain viatonta liikunnan harrastamista, miksi kovin useat ovat löytäneet niistä uuden puolison?

Kyllä on ihanaa, kun mennään Natoon. Ruokahaluni palasi takaisin ja nukun erittäin hyvin.

Ensiksi, kiitos Ilkka Parvinen erinomaisesta mielipiteestä KS 17.5. Toiseksi, voi sinua, joka annoit niin tarkan osoitteen kangasvuokoille. Nyt ne on helppo löytää. Tiedätkö, ovat rauhoitettuja, tietävätkö kaikki muutkaan, jotka nyt lähtevät niitä etsimään. Harmin paikka.

Natoon liittyminen vie meidät outoon seuraan: Puola, Unkari ja Turkki eivät ole oikeusvaltioita.

Mikäli et halua asioida Urheilupuiston uimahallissa, niin ketä se kiinnostaa. Voit asioida vaikka hevonkuusessa.

Ei pidä paikkansa ystävällisyydestä Katajaharjun ajanvarausluukulla, yksi voi pilata kaiken!

Virallinen Suomi on aina pyrkinyt edistämään Turkin EU-jäsenyyttä. Nyt Erdogan kiittää.

TA