Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Eksytys on suurta, kun papitkin harrastavat joogaa

Hyvä kirjoitus Ilkka Parvinen. Olen samaa mieltä. Kuinkahan moni lisää palkkaa pyytävä osaa ajatella tätä näin perinpohjin. Ei kukaan.

Ukrainalla ja Suomella on ollut onni ja siunaus saada erinomaiset Presidentit. Kiitos, Sauli Niinistö!

Ilkka Parvinen, kiitos. Juuri näin. Kolmannes julkisen sektorin tekijöistä on vain haitaksi, häiriöksi työnsä hyvin tekeville. Lisää ei tarvita, kun nämä poistetaan, ovat vain jarruna.

Vähän erheellisesti puhutaan sähköpyöristä, kun oikeampi nimtys on sähköavusteinen pyörä. Hyvä nimi olisi SA-pyörä. Kaikki armeijan käyneet tietävät miten tehokas kulkupeli SA-pyörä on. Liittyisi hyvin paljon puhuttuun luonnonmukaiseen NatO (Natural Option) liikumiseen.

Erittäin hyvä kirjoitus Ilkka Parviainen. Täyttä asiaa. Lisäämällä hoitajia ei myöskään valittajia ja laiskoja saa töihin kuten ei palkankorotuksilla.

Kaikki nillittää, etteivät näe lehden kirjoituksia, mulla taitaa olla sit hyvä näkö!

Menkää asianosaiset tutustumaan Kuusaan sillalta Kouvolaanpäin olevaan valoristeykseen. Olisiko kaistojen uusi järjestely paikallaan? Keskikaista on lähes käyttämätön molempiin suuntiin.

Ilkka Parvinen kirjoitti hyvin tiistain sanomissa. Hoitajien harmonisointi ja palkkaohjelma otetaan veronmaksajien rahoista. Pienipalkkaisilla ei ole mistä ottaa. Hyväpalkkaisia puolestaan on liian vähän noin suuren summan keräämiseen. Niinpä maksajiksi joutuvat keskituloiset. Siis otetaan niiltä, joita on ja joilla on.

Tosiasiaa

Mökkeilyhän säästää energiaa! Kesällä ei tarvita lämmitystä lainkaan, vesi tulee järvestä ja huussista tulee energiaa kompostiin. Kotitalosta on myös lämmöt pois eikä sielläkään kulu vettä eikä sähköä.

Eksytys on suurta, kun papitkin harrastavat joogaa! Tutkikaa, mihin jooga perustuu. Se ei ole Sanan mukaista toimintaa. Herra meitä armahtakoon!