Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Saimme näytön Naton avoimien ovien politiikasta

Mikä mättää, kun vanhemmat eivät halua lapsilleen kastetta. Kaste on tärkeä asia jokaiselle, koska silloin saamme Jumalan siunauksen ja Hän ottaa meidät omaksi lapsekseen suojellaakseen meitä. Kun sitten kastettu saa tulla tuntemaan Jeesuksen omana Vapahtajana, yhteys Jumalaan eheytyy ja pääsee taivaan iankaikkiseen iloon.

AE-S

Hieno kirjoitus Ilkka Parvinen! Olen täysin samaa mieltä!

Hoitaja

Toivottavasti suomalaiset ovat isänmaallisia ja eivät lomaile Turkissa.

Juu,neuvon mielelläni.Ensiksi se lehden tilaus digitaaliseen muotoon,sieltä se sitten ratasnappi sekä muutkin säädöt löytyy. Sen jälkeen käyttöön "rajana vain mielikuvitus". Tietenkin digimaailman säännöt huomioiden. Kallista paperia käytän tulostamalla vain lehdessä olevan ristikon paperille. Tykkään siitä perinteisestä tavasta ja saa paperista ja tekstistä minkä kokoisen värisen tahansa.

No eiköhän nyt jokainen älykäs ihminen ymmärrä, että tietenkään mitkään aurinkolasit eivät todellakaan kuulu millään tavalla Naton puolustussuunnitelmiin.

No niin! Saimme näytön Naton avoimien ovien politiikasta: yksi sivuovi olikin jäänyt "vahingossa" kiinni.

"Hybpridivaikuttaminen". Putin päätti Suomen puolesta että liittyimme Natoon. Putin pian päättää, otammeko lyhyen/pitkän kantaman ydinohjuksia maaperällemme. Vasemmisto hallituksessa, tätä päätöstä Suomi ei ainakaan yksin olisi kyennyt saamaan aikaiseksi. Putin siis päättää vaikuttaa kaikin eri tavoin.