Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Seuraavaksi presidentiksi sopivin on ehdottomasti keskustan Matti Vanhanen

Ne jotka palliatiiviselle osastolle pääsevät kuolemaa odottamaan, ovat jopa hyvässä asemassa, kun perusasiat, lämpö, siisteys ja kohtuullinen huolenpito ovat kunnossa, ja ihmisiäkin liikkuu joten elämisen äänet kantautuvat korviin. Eivät väriloistoja ja taidetta kaipaile yleensä. Suurimmat valittajat ovat jotkut omaiset, kenellä niitäkään sattuu olemaan!

Pulaa hoitajista, jopa vakinaisista. Miten olisi,jos koulutukseen pääsyn ikäraja olisi 18 v, mieluummin 19 v, saataisiin aikuisia vastuuntuntoisia raskaaseen työhön. Nuorempien kohdalla koulutuksessa ei ole mahdollisuutta korjata vanhempien laiminlyömää kotikasvatusta.

Hoitajille lisää liksaa. Lääketieteen kehittyminen ja hoitokäytäntöjen uusiutuminen vaatii hoitajilta jatkuvaa opiskelua, mihin tarvitaan energiaa,kiinnostua ja aikaa mikä ei kiireisen työaikana ole mahdollista. Paremmalla palkalla voi "ostaa" itselle arkea helpottavia hyödykkeitä. Taas jaksaa paremmin.

Kun kumarrat yhdelle pyllistät toiselle - kuuluu vanha sanonta - pätee nytkin menossa olevaan...

Kyllä Suomi pitää huolen omistaan, myös vanhoista. Kiitos neljännestä koronarokotuksesta!

Elämänhaluinen mummo

Seuraavaksi presidentiksi sopivin mielestäni on ehdottomasti keskustan Matti Vanhanen. Hänen karismaattisuutensa ja tietomääränsä on tukeva! Laitettava ehdottomasti harkintaan.

Kuuluuko Jumala Natoon?

Natoon liittyminen vie meidät outoon seuraan: Puola, Unkari ja Turkki eivät ole oikeusvaltioita.

On paikkoja, joissa päivätyötä tekevillä hoitajilla on hyvä, mutta valtaosalla ei. On päiviä, ettei ateriataukoa ehdi pitää. Ja älypuhelin on työväline, siinä on työlista, asiakastiedot ym ja sillä kirjataan myös käynnit.

Kuntoportaiden käytön kyttääjälle. Pitäähän se sinutkin aktiivisena, joten ei se mikään hukkainvestointi ole ollut. Alakylässä hyvät portaat, jalka nousemaan.

Tom of Koria

Tiesin sh:n palkkatason. En sitä, että nyt alan huippuyksikössä täyttämättä 30% toimista, koska ei ole hakijoita. Hyvä tietää, että asenteen vaihto korjaa tämän.

Suomen kansa on äänestänyt eduskunnan. He äänestivät Natosta. Eiköhän se riitä. Ei voi valittaa jos ei äänestä.

Osa suomalaisista haluaa liittyä Natoon vasta jos Venäjä hyökkää. Siis liian myöhään. Nato ei ota sodassa olevaa maata jäseneksi. Siksi ei Ukrainaakaan otettu.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.