Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Nyky-Kouvola on vuosikausia muistuttanut sitä hullua miestä Huittisista, joka syö enemmän kuin tienaa

Jaala sä oot kaunein.

Potpot

Tulepas sinä renkaanriekaleista valittaja katsomaan maalle miten ne nuukat elää! Pihapiiri on kuin kaatopaikka, siellä on sulassa sovussa koiranpaskakekojen seassa romut ja roskat, kuutiotolkulla kaatopaikalle kuuluvaa jätettä. Kaikki on aarteita, joihin liittyy tunnesiteitä, mitään ei voi hävittää ja se kaatopaikalle vienti maksaa! Mieluusti vaihtais tuon muutamaan renkaanriekaleeseen!

Voisikohan Luonnonvarakeskuksen "ruudinkeksijät" ottaa haavit käteen ja painella metsään jahtaamaan hirvikärpäsiä!

SmL

Seuraavissa eduskuntavaaleissa selviää missä päin Suomea kannabiksen käyttäjät asustavat.

Ruuan hinta korkea. Täytyy tehdä valintoja. Halvinta lihaa, kananmunien syöntiä vähennetty rajusti, puurot vielä edullista, leivän käyttöä vähennetty, kaloista katsotaan vain kuvia, jotain värikästä vihannesta ostetaan vähän, kahvi vaihtui teehen. Puffetit ym. ylellisyydet jätetty. Auton käyttö vähentynyt samoin sähkön. Katotaa miten homma etenee. Itään päin en ees kuse.

On outoa, ettei riippuvuuksia hoideta valtion takaaman vapauden varjolla. Monen tilanne parantuisi huimasti muutamassa kuukaudessa.

Seuraavat sata vuotta Venäjä ja venäläiset saavat kantaa häpeänviittaa. Itsehän ovat turpean putikan johtajakseen valinneet. Ryömivät ja matelevat sen edessä. Eivät tiedä sivistyksestä mitään. Aivot sieltä karistaneet pölyt jaloistaan. No, tuleehan sieltä tantereelta niitä raiskaajia, joilla aivonjämät haaroissa. Onnea kotiväkiporukoille.

Nyky-Kouvola on vuosikausia muistuttanut sitä hullua miestä Huittisista, joka syö enemmän kuin tienaa. Sanan vetovoima tilalle on vaihdettava poistovoima, kun asukasluku on jatkuvasti vähentynyt n. 1 000 henk./v. Päättäjät tuijottakoot peiliin 24/7!

Katajaharjun terveysaseman luukuilla ystävällistä ja osaavaa palvelua! Erityiskiitos nuori vaalea nainen keskimmäisellä luukulla! Olet paras ja oikealla alalla!

Kiittäen, Kuusaalain

Ja sinulle Katajaharjun terveysaseman mollaaja, sitä saa mitä tilaa. Kannattaa myös varmaan miettiä omaa käytöstä. Aina saanut hyvää ja ystävällistä palvelua!

EUn artikla 5 kannustaa kansalaisia globaaliseen valehtelukulttuuriin! Puhelimitse ei saa hoitaa perheenjäsenen asioita (osoitteenmuutos, sähkölasku, jne), mutta nämä onnistuvat kyllä, kun etsitään ko. henkilöä. Siis epärehellisyys kantaa!

Ahlmanintien jäteasemalla ystävällinen henkilökunta. Oli ilo asioida. Kiitos.

Vielä oudommassa seurassa olemme ilman Natoa: Venäjä ja Valko-Venäjä.

Hyvin sanottu (KS 25.5) Jari Liikkanen Kouvolan elinkeinopolitiikan hoidosta. Päästetään ammattilaiset johtamaan se oikeille raiteille.

Kyllä Kouvolan kaupungin luottamustehtävissä voi toimia aivan hyvin jos on kavaltanut alle 10 000 euroa.

Pahoitin mieleni kun eräs äiti sanoi että lapset on sen verran kouluja käyneet, ettei tarvitse lapion varressa olla. Minä arvostan myös niitä ihmisiä jotka tekevät myös niitä töitä. Kaikki ammatit ovat tärkeitä yhteiskunnan hyvinvoinnin takia.

Arvon mekin ansaitsemme

Kössihalli siirtyy varauksissa ja ovenavauksissa sähköiseen varausjärjestelmään – onnittelut! Tennisseura luottaa edelleen Koskenrannassa lyijykynään ja paperiin. "Näin on aina tehty ja Anjalassakin on sama järjestelmä."

Kouvolan tenniskentät ovat kaupunkilaisten liikuntapaikkoja. Kentät ovat hyvässä kunnossa ja ilmaisia pl. Koskenranta, josta seura perii käyttömaksun 135e/hlö, tai 20e tunti. Kaupunki maksaa kulut ja seura rahastaa! Teemu pitäiskö tehdä jotain?

Jumalan Natoon kuulumisesta, enpä usko et koko satuhahmoo on olemassa. Jos olis, niin tämä kaikki kauheus olisi pois pyyhitty. Et en usko et on natolainen ukko.

Ellei Kaikkivaltias Jumala maatamme varjele, ei Natostakaan ole mitään apua. Herra, armahda meitä jukuripäitä!