Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Moto-GP on ollut amatöörien puuhastelua alusta alkaen

Eikö entiset säännöt koske enää polkupyöräilijöitä kun aikuiset ajavat jalkakäytävällä, vasten liikennettä ja jopa kolmekin rinnakkain ja usein vielä lasten kanssa. Siihen lisäksi vielä nämä uudet lautailijat niin varsin pelottavaa touhua. Valvontaa ei taida enää olla.

Uusi Ratamon terkkari sijaitsee suoperäisessä Putkinotkossa, eikä suinkaan missään Kotiharjussa, johon jotkut asioiden vääristelijät ovat halunneet sen sijoittaa.

Uusi Ratamo aloittelee toimintaansa. Minä eläkeläinen hämmästyin, kun kuppilassa kahvin ja puustin maksuksi ei kelvannut käteinen raha.

Moto-GP on ollut amatöörien puuhastelua alusta alkaen.

Hei Lidl! Saksalaiset ovat aina olleet tunnettuja korkealaatuisesta tekniikastaan ja hyvästä laadustaan. Mikäs nyt mättää kun Lidlin paistopisteessä on noin onnettomia pullanottimia? Pullanottimen nivelöidyt käpälät nuljuavat joka suuntaan kuin vasikan jalat! On urheilusuoritus laittaa niiden avulla pulla pussiin! Pullat ovat kyllä olleet hyviä!

K

Lopetetaan nyt se hymypatsaiden jako. Typerää. Lellipennut aikanaan sai. Open suosikit. Traumoja tuli, sitäkö halutaan jatkaa. Nuolijoita kaikessa. Muistan kyllä.

Peruskoulun numerot annetaan keväällä hyvin aikaisin. Sen jälkeen lähinnä kulutetaan koulussa aikaa, opettajat täyttä palkkaa nauttien. Eikö tähän saataisi muutosta?

Käsittämätöntä, Koplan Ykköspesis joukkueen otteluista ei KS:ssä mitään juttuja, ei edes kotipeleistä. PuPe pelistä ei edes tulosta.

Kymiringin nimi muutettava Hämeringiksi. Hämeen hitaat myöhässä.

Kymenlaaksolainen

Jälleen kerran, me tavalliset matit ja maijat olemme osanneet lukea rivien välistä, että mitään Moto GP kisaa ei tule. Miksi tehdään isoja juttuja "sanasepoista", joille totuuden puhuminen on varsin vierasta. Nyt vaan ennallistamaan ihana luonto, joka on tärvelty ja tuhottu miljoonilla.

Miten saamme lisää tuulivoimaa? Maksamalla tukea kun ei tuule, tuulee liikaa, tuulee niin että tulee ylituotantoa... Maksetaanhan vesivoimalalle ohijuoksutuksesta!

Vihreät on vasemmistopuolue, eikä todellakaan Kokoomuksen puisto-osasto.

Kymiringin Moto GP peruttu kaksi kertaa syy korona. Ja nyt riittämättömät rengasvallit! Eihän ne radan rengasvallit 2020 ja 2021 ollut sen paremmat kun nyt ovat! Aika ihmeellistä, aikaisemmin ilman koronaa olis järjestetty! Nyt ei ole korona syynä, vaan rengasvalliin liittyvät turva ongelmat! Ei kerrota todellista syytä julkisuuteen!