Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Meni sitten Ratamon suunnittelukin pieleen – eikö Kouvolan seudulla enää osata tehdä mitään?

Voi miten Raamatun tunteminen heikkoa, kun napakoita lukee. Mutta ei käydä kirkossa, ei ole pyhäkoulua, Raamattu koristaa kirjahyllyä. Ei Sana kiinnosta. Jumalan löytäisi Raamatusta, lukemalla ja opetusta kuuntelemalla. Nyt voi katsoakin, kristillisiä kanavia löytyy.

26.5. aamuyöllä Tornionmäki savuverhon peitossa. Sankka puunsavu tuli Teholasta erään hallin piipusta. Onko asiaan puuttuminen taas mallia Rumpukuja?

15 v on mennyt ent. prätkäkuskin kuningasideasta laittaa Tillolan soramontut uuteen uskoon. Kun tämä aika on kulunut ja rahaa on rutosti palanut eri sektoreilta, voin vain todeta: No money, no honey, no funny. Vanha sanonta kuuluu, että jos asiat pitkittyvät, ne myös mutkistuvat. Näyttää hyvin pitävän paikkansa.

Turkin puheet ovat kuin Venäjän puheet: alueellinen suurvalta esittää kohtuuttomia vaatimuksia käyttäen tekosyynä omia turvallisuustarpeitaan.

Spectator

Kävin katsomassa Ratamoa, joka on hieno rakennus. Pääoven vieressä oleva roskis sen sijaan oli tupaten täynnä ja roskat pitkin maata. Ei ollut kovin kaunista katsottavaa.

Eikö Kouvolan virkamiesjohto ymmärrä takoa silloin, kun Makeistehdas, Kymiring tai Veroprosentti on kuuma? Täällä vain jälkikäteen vikistään. Pikkasen häiritsee!

Jo 2 v ollut aikaa laittaa MotoGP:n rengasvallit kuntoon. Rivien välistä voi lukea ettei Lahti Events enää aio osallistua järjestelyihin... Rahoitus lie suurin ongelma?

Meni sitten Ratamon suunnittelukin pieleen – eikö Kouvolan seudulla enää osata tehdä mitään? Työntekijöiden tarpeiden aliarvioiminen tulee vaikuttamaan myös asiakaskontaktien sujumiseen – voi voi...

Hautausmaat kertovat paikkakunnan historiaa. Miksi hautoja hävitetään? 25 vuotta on lyhyt aika sukupolvien ketjussa.

Ratamo, susi jo syntyessään, liian pienet taukotilat, ei omaa rauhaa esim. kirjauksiin, pukukaappeja liian vähän, pakatkaa tavarat takaisin vaan Kuusaalle.

Maailman ihmisoikeustilanteesta ollaan huolissaan mm. Suomessa. Miksi kukaan ei ole huolissaan Suomen vanhuksista? Onko kyse taas siitä että muiden asioihin on helpompi puuttua kuin omiin? Yli 70 v kuolee koronaan kuin kärpäsiä. Muualla rokotetaan 4. kierrosta yli 60 v, mutta meillä makaa rokotteet varastossa. Vaikuttaa tarkoituksen mukaiselta väestö ongelman ikäjakautumisen korjaamiselta.

SmL

Ehdotus Kymiringin uudeksi nimeksi Floppiring tai Tunariring.

Lapseni on erityinen. Hän yrittää käydä koulua, mutta se on tavattoman vaikeaa. Nykykoulu jättää hänet aika yksin selviämään. Jos koulu olisi sellainen kuin minulla oli: oma luokka, valmis lukujärjestys, ryhmä jonka mukana mennä, hän olisi saattanut pystyä.