Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kouvola toivoo, mutta ei laske

Olen tuskastuneena seurannut uutisia kiehtovan Kouvolamme nykyisestä tilasta. Periaatteessa kaikki ne ovat olleet negatiivisia kaupunkimme osalta; meillähän on toki niistä jo vuosien kokemus.

On ollut putkitehdas ja China Center ja vastaavia – eli päämme on lyöty jo monta kertaa ns. Karjalan mäntyyn. Ehkä päättäjien pitäisi vihdoin katsoa peiliin ja miettiä, että onko koko hieno strategiamme ollut kohdistettu vääriin asioihin – esimerkiksi unohtamalla ainutlaatuinen maaseutumme.

Todennäköisesti mittava RRT-hanke menee kiville, Kimola-kanavainvestointi ei tuo lisää elinvoimaa eikä tuloja eikä Manskin kallis uudistus tuo mitään lisäarvoa. Kymiring ajautuu näillä näkymin taloudellisiin vaikeuksiin eli siitäkään ei ole vetoapua Kouvolan seudulle.

Äskettäin tehty tutkimus kaupunkien yritysimagosta ei sekään näytä Kouvolan osalta kovinkaan mairittelevalta.

Toteamus edellä olevasta voisi olla suoraan eräästä kirjasta: saksalaiset eivät toivo, he laskevat; Kouvola toivoo, mutta ei laske.

Seppo Nikkanen (ps)

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.