Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | No ei tämä Kouvola nyt niin kamala ole niin kuin jotkut sen kokevat, paljon on hyvää ja kaunista

Kun Jumala loi ihmisen, hän jätti ihmiselle vapaan tahdon, koska mikään pakko ei kuulu rakkauteen. Ihminen valitsee siis itse ja seuraukset näkyvät. Kun valita voisi toisinkin. Sen vuoksi Kristus tuli maailmaan, että häneen uskomalla me muutumme. Hän kyllä antaa meidän kauheatkin tekomme anteeksi.

Koko kylä pitää yöllä herättää ihailemaan, kun joku on saanut mopokortin tai jopa ajokortin. Kello 22 alkaa hiljaisuus taajamissa ja miksei muuallakin. Korjaa mopos ja autos!

Euroopan Unionin pitää perustaa omat puolustusvoimat. EU:n puolustusvoimat suojelisivat vain EU:n rajoja. Ukrainasta voisi tulla EU:n jäsen. Tämän varmaan Venäjäkin hyväksyisi mukisematta.

EU kansalainen

No ei tämä Kouvola nyt niin kamala ole niin kuin jotkut sen kokevat. Paljon on hyvää ja kaunista. Irti vihasta, halveksunnasta ja katkeruudesta.

Kyseinen äiti on nuoruudessaan ollut Voikkaan Mattilan pelloilla lapiolla peittämässä salaojitusta. Olen lankkuja kannellut ja lautoja putsaillut. Kaikki työt ja ammatit ovat arvostettavia. Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään. Pyydän anteeksi.

Eräs äiti

Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys ei olisi keneltäkään pois, ei edes Turkilta. Turkki tuntuu pelaavan aikaa Venäjälle. Onko Turkista tulossa Putinin uusi sylikoira?

Ihminen tietää tehneensä väärin. Venäjällä paljon psyykkisesti vaurioituneita raiskaajamiehiä (palkittuja sotilaita) ja heidän läheisiään. He ja heidän lapsensa häviävät elämän vaikka ovat hengissä.

Nyt ei matkailurahojamme Turkkiin.

Jumalasta olen tullut tuntemaan hyvää. Mutta, tiedän, että hän on myös kiivas Jumala, joka kostaa neljänteenkin polveen isien pahat teot. Miksei Ukraina anna kunniaa Jumalalle?

M-R S