Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ratamon päivystyksessä kalseat olotilat, tunnelma tosi kuoleman kalsea

Miten ihmeessä hoitajat ei mukamas tule toimeen nykyisellä palkallaan, kun muittenkin huomattavasti vähemmän tienaavien täytyy tulla. Silja Paavola mietipä vähän mitä kirjoittelet.

Pienipalkkasta ihmetyttää

USA:n aselobbarit niin kovaäänisiä, että lakimuutosta ei luvassa. Meillä sama, kovaäänisimpien asiat tärkeimpiä asiasta riippumatta. Esimerkkejä on.

Ratamon päivystyksessä kalseat olotilat, tunnelma tosi kuoleman kalsea. Tosi masentavaa odottaa 7 tuntia.

En ymmärrä, miten joidenkin toisinajattelijoiden mielestä iloiseen juhlintaan kuuluu väkivalta, tappelu, paikkojen särkeminen ja ilkivalta yleensä.

Kun et mitään muuta keksi valittamista Ratamosta, niin sitten roskikset on täynnä!

On olemassa jotkin yleiset ehdot Natoon liityttäessä ja jotkin kunkin jo jäsenenä olevan maan asetettavissa olevat erityisehdot vrt. Turkki. Että se avoimista ovista.

Pieni jatko Hannu Hurrin selkeään mielipide kirjoitukseen KS 31.5. Ja eräänä päivänä Jeesus on palaava maan päälle, toiset otetaan, toiset jätetään. Mutta jokainen, uskoo nyt tai ei, on polvistuva Jeesuksen edessä. Vielä ovi taivaaseen on auki.

Jotkut hehkuttavat somessa Sanna Marinin huitomista lätkän MM-finaalissa viinilasi kädessä ja risat farkut jalassa. Miten "very coolia". Jos ko. paikassa olisi ollut mies-PM oluttuopin ja jonkun naisen kanssa niin kyllä "Suomi sai taas hävetä". Marinilta pelkkää suosion kalastelua.