Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Iso kiitos Kouvolalle luonnonsuojelualueiden lisäämisestä

Lämmin kiitos Viktor Zaitsevin haastattelusta lauantain lehdessä. Siunausta ja varjelusta perhekunnalleen. Kiitos myös taas Hannu Hurrille kirjoituksesta. Kun tosi kauheaa tapahtuu, kysellään, miksei Jumala tee mitään. Muulloin hänet pyritään mahdollisimman täysin sensuroimaan Suomessa. Kun presidentti Putinia ei liikuta ihmisten tuhoaminen, pitäisköhän alkaa rukoilla, että Jumala seisauttaisi hänet kuin Saulin (Apost. teot 8.)?

Napakoiden sävy käy entistä karkeammaksi. Jos haluat huonon fiiliksen heti aamusta, lue Napakat.

Kiitos Hannu Hurrille hyvästä kirjoituksesta ja selityksestä, miksi pahuutta on ja miten ihminen pelastuu.

Iso kiitos Kouvolalle luonnonsuojelualueiden lisäämisestä. Ei mikään pikkujuttu tuo aidon luonnon säilyttäminen.

Omien kansalaisten hätä ei enää merkitse mitään poliitikoille. Jää kaiken alle. Vähävaraiset eläkeläiset ym. Suomelle aina tärkeintä auttaa vieraita. Kun on kiltti kansa sitä voi vedättää. Mutta nyt ei rahat riitä. Kaikki kallista. Syvä inho itään. Niin syvä.

Itänaapurin "operaation tekijät" raiskaavat vauvoista lähtien. Kremlin lupa. Toivon, että ei ikinä sen maan urheilijat missään lajissa tule naamaansa näyttämään. Täysi iljetys koko maa. Oksettava. Vaikea edes löytää sanoja. Olen täydellisen pettynyt ja surullinen.

On tulossa taas uusi variantti koronasta. Pidetään niitä maskeja ainakin kaupoissa yms. Rokotuksien suoja laskee. Suojellaan toisiamme. Ei se tauti näytä häviämisen merkkejä. Ikävää.

Raamattu ei ole mikään satukirja. Hyvin paljon ihmisiä uskoo Jeesukseen ja lukee Raamattua päivittäin, koska se on meidän ylin ohjeemme, jota meidän tulee noudattaa. Jumala rakastaa kaikkia ja tahtoisi, että kaikki pelastuisimme ja tulisimme tuntemaan totuuden.

AE-S

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.