Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos Koks kasvaa ja kehittyy HUS-alueen kyljessä moderniksi täyden palvelun keskussairaalaksi, ei se ole Kouvolallekaan huono juttu

KS lukijalta 1.6.22 Birgitta Wulf, kirjoitit täyttä asiaa!

Meidän oma lääkärimme, Jouko, on Raamattunsa lukenut! Olipa puhutteleva kolumni KS seurakuntien sivulla 1.6. Siunausta Jouko ja kiitos.

Nyt sitten kaupunki on saanut Moision kartanosta haluamansa hinnan. Mutta sillä ei saavuteta mitään jatkossa. Mihin nämä eurot käytetään Kouvolan imagon nostamiseksi? Kenen on vastuu tässä asiassa?

Nyt suomalaisten pitää laittaa Turkki boikottiin matkailun osalta. Jospa heidän pressa sitten osaisi käyttäytyä, kun matkailutulot vähenee.

Mitäs ajattelit, Birgitta Keravalta syödä, missä asua siellä pyhässä rikkumattomassa maaseudun rauhassa linnunlaulussa tähtitaivaineen. Pulppuaako runosuoni räntäsateessa, kun on vilu ja nälkäkin eikä julkisetkaan kulje?

Kyseenalaistaa realisti

Erdogan on Natoon kaivautunut Putinin myyrä. Tietysti "pientä" korvausta vastaan!

Lahti Eventsin Iitissä asuva tj "järkyttyi", kun sai tietää, että Kymi Ring ei ole rakenteiltaan valmis Moto GP -kisaan. Miksi varmistusta ei tehty ennen mainonnan ja lipunmyynnin aloittamista? Sen takia seudun majoittajat jäivät taas tyhjän päälle. Eikä megatähtiäkään ole Kymi Ringillä nähty.

Tyvestä puuhun

Jos Koks kasvaa ja kehittyy HUS-alueen kyljessä moderniksi täyden palvelun keskussairaalaksi, ja sen myötä merkittäväksi erikoisalojen opetussairaalaksi, ei se ole Kouvolallekaan huono juttu. Nyt siis hyvinvointijohtajan valinnassa on päätettävä, tapahtuuko tämä kehitys vai tallataanko paikallaan pohjoisen/etelän kanssa köyttä vetäen hamaan tulevaisuuteen.

ENNUSTAJA-MUMMON PERINTÖNÄKEMYS

Eikös Annikki Niiranen antanut joku aika sitten ymmärtää, että haluaa antaa aikaa enemmän perheelle. Nyt haku kahteen suuntaan.