Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolan päättäjille kiitokset, kun ette langenneet aikanaan Kymiringin houkutuksiin

Kouvolassa on talviaikaan käytössä 2,5 sisäkenttää tenniksen pelaajille ja vapaita aikoja löytyy kaikille. Kesäkautena on yli 20 kenttää innokkaiden pelaajien käytössä. Riittääkö pelaajia kaikille kentille? Kuka omistaa Koskenrannan kentät? Kuka kerää tuotot? Tarviiko pelaamista rajoittaa (kentät tyhjinä suurimman osan ajasta)?

Kuvaputkitehdas toistuu Iitissä vain eri muodossa. Lopputulos sama. Valitettavasti.

JK

Voisko kj ja hannankullitus keskittyä talouteen sanamuunnosviisastelun sijaan. Tärkein ensin!

Kanavasta pääkirjoituksesta arvostelevalle. Mikä oli väärää tietoa ja ivaa. Sulla ei ole ymmärrystä!

Sulunvartija

Voisko Rataman henkilökunnan parkkikselle maalata viivat, ettei vähät paikat vähene sen takia, ettei osata parkkeerata?

Toivottavasti valitaan uusi henkilö Kymsoten johtoon. Entisen näytöt: Kymsote kaikesta viimeisenä sairaanhoitopiireistä.

Todella harmi, että Ohisalo ei jatkanut vanhempainvapaan kestoa. Vapaan jatkamisestahan olisi voitu tehdä vaikkapa kansalaisaloite!

Keskustan pysäköintipaikat varattu. Ei hätää. Pysäköi Hansatorille, niin ne muutkin tekevät ja mikä parasta. Ei kiekkopakkoa.

Voi Ruuhveltti parkaa. Hylätään nurkkaan missä kukaan ei käy. Miksi? Nykyinen paikka paras.

Kouvolan päättäjille kiitokset, kun ette langenneet aikanaan Kymiringin houkutuksiin. Maallikkokin tajusi, ettei tuo onnistu.

TT

Bitcoinin keksijä voi onnitella itseään valtavan sähkönkulutuksen kautta ympäristön tuhoamisesta. Kiitos ääliö!

Tiesittekö, että yksi bitcoin transaktio kuluttaa energiaa vastaavan määrän kuin 600 000 transaktiota perinteisessä maksujärjestelmässä. Se on siis järjettömän tehoton ja energiasyöppö. Miten ihmiskunnalla on varaa tähän? Ilmastokello tikittää.

Novosti Yle on ainoa uutislähde, joka toimittaa luotettavaa tietoa Suomessa asuville venäläisille. Sitä ei pidä missään tapauksessa lopettaa, kuten Napakoissa joku ehdotti.

Hei haloo

Vai haluavat kansanedustajat aitoja itärajalle. Toivottavasti muistavat kysyä Rajavartiolaitokselta, mihin rahat olisi järkevää käyttää!

Tikkaat on keksitty