Napakat | Kymiringin ongelma ei ole se mitä on rakennettu, vaan se mitä jätettiin rakentamatta

Kiitos mahtava Kouvolan Nuorten teatteri ja koko työryhmä huikeasta elämyksestä. Klovnipeli oli nerokkaasti tehty ja nautimme esityksestä todella paljon. Upeita nuoria, isoja onnistumisia, taitavia aikuisia ohjaamassa.

Päivystys on täysin väärä paikka 30 vuotta selkäkipuja kokeneelle. Päivystys on tarkoitettu äkillisille, yllättäville kivuille, oireille, kohtauksille... Miksi tämä on niin vaikea ymmärtää?

Liigan runkosarja ja mestaruus hyötyvät kaikkien alasarjastatuksesta kärsivien seurojen nostosta. Lähijoukkueet voidaan kohdata useammin ja Ruotsin kerran.

Iltalehti väitti Iitin rakentaneen Kymiringille liittymän turhaan. Ei se niin ole. Kymiringin ongelma ei ole se mitä on rakennettu, vaan se mitä jätettiin rakentamatta. Luulisi sen nyt jo olevan kaikille selvää.

J. Huhtalan valtuustoryhmän nimeä ei hyväksytty, koska sen nimen sananmuunnos oli sopimaton. No mitenkäs "kunnanhallitus" on sitten kelvannut vuosikymmeniä? Siis Hannan kul....... no olkoon sanomatta.

Hei Siul, nyt jo entiin Kopla Fani! (3.6.) Tiiätsie et meil Se vaan Lääämpöö Nouseeee!

Onhan se kummallista ja kauheaa, että Venäjän aloittamassa sodassa on kuollut jo ainakin 50 000 - 100 000 ihmistä. Jotain siltä väliltä. Kammottavaa. Mitä ajattelevat ne venäläiset, jotka tietävät tilanteen ja ymmärtävät mitä tapahtuu?

Samaa mieltä Ratamoon henkilökunnan parkista, isot välit, ei ajatella että muitakin pitäisi mahtua. Kauhulla ajattelen talvea miten tila riittää.

Erikoista että puolen vuoden ajalta Kymsotessa voi laskutukset olla retuperällä. Pitäisikö olla huolellisempi raha-asioissa? Ei ihme että Kymsoten talous on kuralla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka