Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Miksi taloyhtiömme kesäkukat ovat aina saman huoneiston ikkunan alla?

Muistakaa sähköpotkulautailijat, että ko. potkulaudalla saa ajaa vain pyöräteillä, ei jalkakäytävillä. Toivoisi poliisien hoitavan velvollisuuksiaan ja sakottavan väärin ajavia.

Poskettoman kovat palkankorotukset kuntien työntekiöille. Sairaanhoitajat ja opettajat palkkakuopassa muut ei. Veroäyriä ei saa korottaa. Henkilöstömäärä sopeutettva nykyisiin vertulohin.

Kiitos mahtavasta palvelusta Kouvolan Martta-kahvilassa to 9.6. Hyvän kesän terveisin!

Martta

Lain vaatima hoitajamitoitus ei täyty siirtymäajan loppuun mennessä sanoo THL. Laittomia hoitopaikkoja ei voi pitää yllä, mutta niiden henkilöstöä siirtämällä saadaan jäljelle jäävät paikat laillisiksi. Joko hyvinvointialue on pohtinut mitkä vanhusten hoitopaikat lakkautetaan, ja minne ylimääräiset vanhukset sijoitetaan?

Miksi taloyhtiömme kesäkukat ovat aina saman huoneiston ikkunan alla?

Mitä hittoa, laiturin eurot valuu Viroon, miksei suosittu paikallista valmistajaa? Tyypillistä Kouvolan touhua.

Ihanko totta, Käyrälammen laiturin "valintaperuste oli alhaisin kokonaishinta". KS. Ei siis laatu, ei ulkonäkö ym. Jälleen paikallinen yrittäjä heitettiin ulos, Kouvolan malli. Ja mitä todennäköisemmin palkat olisi kulutettu Kouvolan seudulla. Pieni juttu laituri, mutta valitettava esímerkki taas.

Kouvola kunnostautuu aina todella negatiivisissa asioissa. Kuten siinä, että paikallisia yrityksiä ei oteta tekemään kaupungin kilpailuttamia urakoita. Ei ihme, että yritykset lähtevät. Pääasiana tuntuu olevan, mitä huonompi ja enemmän tapiota tuottava investointi-sen parempi. Vaikkapa RRT. Aitoa asiantuntemusta puuttuu!

Uusien sähköautojen hankintaa tuetaan rahallisesti. Hintarajan vuoksi tuki suuntautuu autoihin, joiden toimintasäde on surkean lyhyt varsinkin talvella. Onko tämä järkevää pohjoisessa pitkien etäisyyksien maassa?

Ei rikas mutta luottokelpoinen

Ei polttomoottoriautojen arvo kokonaan romahda, kun sähköautot tulevat Suomessa pakollisiksi. Bensa- ja dieselautot voi aina myydä Venäjälle!

Aasiaan mahtuu

Käyrälammen laituri, ei taas ole järkee, älkää ihmetelkö että Kouvolassa ei ole kohta mitää, miksi, miksi, ei oteta yrittäjää täältä? Toi 60 000 on kun naurettava summa noissa tarjouksissa, kai ne virolaiset lisätöinä laskuttaa sit viel 20 000.

Vihainen

Näin se vaan Kouvolan kaupunki työllistää mieluiten ulkolaisen kuin kotimaisen firman. Älä nuolaise ennen kun tipahtaa, vai miten se menikään?

Lounais-Suomesta kotoisin olija ei ehkä tule aatelleeksi turkkilaisjutuista, jotta suattaishan se olla toisinniin. Valtiojohdosta puuttuu savolaiset.

Kuvatekstit sinisellä pohjalla paperilehdessä epäselviä, eikö niistä voisi jo luopua.

Puhehalunsa tyhmä kun vaientaa, hän voi hiljaista viisasta muistuttaa. Tämä pätee myös politiikkaan.