Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Nari nari laiturista sitten seuraavana pulinaa. Sekin varmaan pitäisi saada Tervaskankaalle. Mistä näitä urputtajia riittää?

Miten Turkki voi Naton jäsenvaltiona hyökätä Syyriaan, jos Ukrainaa ei voida puolustaa vihollisen hyökätessä? Kuka vastaa Naton toiminnasta?

Työnantajien kannattaisi huolehtia siitä, että korkeampi koulutustaso näkyy myös palkassa. Jos koulutuksesta ei saa hyötyä, saattaa satsaus kouluttautumiseen jäädä tekemättä. Suomenkin tulevaisuus lepää osaamisen varassa.

Kiitos opettajat upeasta työstä lapsiemme eteen! Olette tehneet upeaa työtä vaikeina aikoina, opetus on teidän tehtävänne ja meidän vanhempien tehtävä on kasvattaa lapsemme yhteiskuntakelpoisiksi. Hyvää lomaa opettajat!

Metsästön Eurooppa ja vihervaahtoojat syyttelee Suomee metsähakkuist. Vikaan menee, mie maalain oon se syylliin. Pakko ottaa perämettäst, kun pankis on vaan velkaa, ja elämiin, ajamiin ja korot nousee.

Eläkeläin Elimäelt

Oli niin kiire, en muistanut, en jaksanut. Kuka keksisi jonkun uuden tekosyyn?

Nari nari laiturista sitten seuraavana pulinaa. Sekin varmaan pitäisi saada Tervaskankaalle. Mistä näitä urputtajia riittää?

Männäviikolla näkyi taivaalla ihme. Puolustusvoimat sai Utista jopa 6 NH90-helikopteria kahdestakymmenestä yhtä aikaa ilmaan. Norja palauttaa kaikki NH90-helikopterinsa valmistajalle. Suomi menettänyt valtavasti veronmaksajien rahaa. NH90 – susi jo syntyessään.

Kaupunkimme elinvoimaisuuden jatkuvuuden ja ylläpidon vuoksi antakaa urakat paikallisille yrityksille. Byrokratia ei saa sitä estää. Perheiden hyvinvointia tuetaan näin, sosiaalituet pienenee. Ymmärtäkää kokonaisuus!

"Britanniassa parasta on Posti". HS. Olisipa meilläkin! Epävarmempaa palvelua kuin postissa on ei löydy yhdestäkään yrityksestä. Kyllä postin pitäisi olla yksissä luotettavissa käsissä eikä pilkottuna kaikenkarvaisiin jakelufirmoihin. Ja joka ikinen arkipäivä jaettaisiin, kuten 66 miljoonan asukkaan Britanniassa. Käykää opissa. Meitä vaivaiset 5milj.