Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Lähihoitajien ammatti pilataan, kun opiskeluun hyväksytään nuoria, jotka niin kotonaan kuin koulussakin ovat saaneet estotta melkastaa, huutaa, kirota...

Miten ihmeessä Turkki voi Nato-maana veljeillä Venäjän kanssa, joka tunnetaan pelkästään terroristimaana? Venäjähän on tuhonnut jo miljoonien ihmisten elämän, uhkailee muita maita ja raiskaa ja tappaa pikkulapsia. Tämä on siis Turkista hyväksyttävää?

Koskenrannan tenniskentillä oli pe–su-välille tehty yhteensä 12 varausta ja jopa 15 henkilöä, osa ulkopaikkakuntalaisia? Kentät tyhjillään, mutta kilpapelaajat eivät pääse kentille harjoittelemaan ohjelmoidusti. Hölmöläisen hommaa seuralta ja kaupungin liikuntatoimelta.

Lähihoitajien ammatti pilataan, kun opiskeluun hyväksytään nuoria, jotka niin kotonaan kuin koulussakin ovat saaneet estotta melkastaa, huutaa, kirota... Nyt se näkyy työelämässä, ammattitaito heikko, vanhukset uhreina.

Kyllä oli pöyristyttävä tarina (su KS).Tähänkö on koti- ja sairaanhoidossa tultu Kymsote? Liitän iltarukoukseeni toiveen: kunpa lähtisin täältä saappaat jalassa.

Vähän kalliimpi paikallinen laiturintekijä ei kelvannut, toisaalla rahaa syydetään ihan turhaan!

Kiitos Stina Sundholm tarinastasi! Ehkä monien silmät avautuvat ns. " kotihoidosta", mistä asiakas maksaa?! Apua normaaliin arkeen et saa. Kahvia kehitellään, dosettia täytetään! Tervetuloa Kymsote-alueen vanhuuspalvelujen käyttäjäksi. Saattaa odottaa juuri sinua? Kutsun sitä heitteillejätöksi!

Vihainen veronmaksaja

Kun kouluttaudut lisää, vaihda työpaikkaa, jos haluat lisää palkkaa. Samasta työstä sama palkka, vaikka oisit avaruusinsinööri.

Hyvä että kiinnitetään huomiota myös hoitajien asenteisiin. Arkikohteliaisuus ja toisen huomioon ottaminen unohtuu meiltä suomalaisilta liian usein.