Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Miksi mopoissa on niin karmea kova ääni! Pitäisi lailla kieltää

Kouvola kuihtuu, kunnuorille on liian köyhästi opiskeluvaihtoehtoja, keski-ikäiset kaipaavat uusia erilaisia tehtäviä (mm. teknologia- ja hallintotöitä), ikäihmiset pohtivat paikkakunnanvaihtoa hoidon ja hoivan puutteen vuoksi. Kymsote vei ja vie tukun työpaikkoja ja veroeuroja etelään.

Ihmettelen, että Euroopassakin on vielä maita, jotka eivät täysillä tue Ukrainaa. Kasakat ovat kotiovillanne nopeammin kuin huomaattekaan. Venäjä on pysäytettävä nyt!

Spectator

Tommoset häiriköivät kakarat joutaa lukkojen taakse, minä ainakin läpsytän korville jos mun kohdalle sattuvat huutelemaan.

Lindström, Tiainen, Peltola, jne... Kouvolan persuista eronneita. Missähän vika ja kuka on seuraava?

Kymijoen-Mäntyharjun kanava olisi hukkainvestointi. Halvempaa ostaa Venäjältä Viipurin, Enson ja Säkkijärven alueet. Ja toteutuminen yhtä todennäköistä kuin uuden kanavan.

Haistetaan paskat koko Natolle Turkin takia. Puolustusvoimamme pärjää kyllä, on mailman parhain!

Ei saada liikennejärjestelyjä turvallisemmaksi Kauppalank/Ahdink.risteyksessä keskustaan päin. Vasenta kaistaa kaahataan mäkeä ylös, ohi on päästävä! Kyllä on sakilla kiire! Voi voi! Siinä ajetaan aivan liian kovaa! Jalan vaarallista kulkea. Ei kaidetta, pyörät suihkii sataa takaa päin!

Miksi mopoissa on niin karmea kova ääni! Pitäisi lailla kieltää. Kerrostalon pihassakin pitää vääntää kierroksia, kun voisi siinä ajaa siististi, ääni silti valtava, talossa kun sattuu asumaan muitakin! Huuattakaa muualla mutta ei pihassa! Vanhemmat voisi puuttua lastensa ajotapoihin! Hirveää melusaastetta!

Nurmikoiden leikkaamisesta: Kunhan hoitaisivat edes käytössä olevien rakennusten ympäristön siistiksi. Esim. Valkealassa päiväkotien pihat ja aidanvierustat luokattomassa kunnossa!

Punkit pois!

Kiitos Stina Sundholm, että kerroitte oman tarinanne julkisesti. Yhdyn täysin ajatuksiinne siitä, mitä Kymsotessa täytyisi tehdä toisin. Kiitos, että otitte esiin hoitokulttuurin ja potilaan kunnioittamisen.

Koska Valkealasta on tullut kaupunki?

Ajokortti-ikää ei missään tapauksessa saa pudottaa 17 vuoteen. Päinvastoin sitä pitää nostaa vähintään 20 vuoteen. Nämä "erikoisluvalliset" alaikäiset sekä mopoautoilijat ovat todistaneet itse valitettavan monta kertaa, että eivät ole kypsiä nykyajan liikenteeseen. Ministeri Harakan perustelut ko. asiaan ovat tyhjiä.