Napakat | Myykää koko Ratamo sellaiselle toimijalle, joka alkaa suunnitella laajennusta, johon saa puuttuvat sairaalatoiminnot, ja samalla korjaa henkilöstön asiat kuntoon

Neuvottelut Turkin kanssa Natosta kirjeitse ja mahdollisesti vuoden siirrolla, todistaa vain Venäjän tahtoa, kuten joulukuun kirjeet Natolle ja Suomelle. Turkille kelpaisi Natoon liittyminen, mutta ei Venäjälle. Tämä on totuus!

Vihdoin järkevä teko Suomelta: rahahanat kiinni! Kyllä niillä rahoilla, mitä maailma on kehitysmaihin lähettänyt vuosikymmenten ajan, pitäisi jokaiselle olla oma torppa ja kaivokin torpan pihalla!

Asiakas saa toistuvasti KSS E:lta tavallisen laskun, vaikka suoramaksusopimus on tehty? Missä vika? Kiusataanko ikäihmisiä tällä tavoin laajaltikin?!

Luulevatko hoitajat, että muilla on töissä jotenkin helppoa ja löysää? Hesoissa on jäänyt palkatkin maksamatta. Tsemppiä kuitenkin!

Suomalaiset puuttuu kaiken maailman lillukanvarsiin ilmastotoimissa Suomessa, Venäjä syytää yhdestä tehtaasta tunnissa 90 tonnia metaania ilmaan?

Miten katkeraa porukkaa hoitajat oikein ovatkaan, kun taas heidän "karmivasta" tilanteestaan puolen sivun juttu nimien kera KS 17.6. Olen nyt käynyt 3 eri henkilön vastaanotolla Ratamossa. Joka kerta numeroni ilmestynyt ennen sovittua aikaa taululle. Ja hyvä, kiireetön palvelu. Yksi hoitajista, otti kokeita, oli sarkastinen, ei pystynyt kysyessäni iloitsemaan uusista oloista, jupisi vaan. Ruuhkaa ei ollut millään käynnilläni. Mikä taho tuollaista kuormitusrumbasta puhumista pitää yllä? Tehy vai mikä? Kyllä on kiva käydä uusissa, valoisissa tiloissa.

Minua kyllä ilahdutti, kun näin suloisen Aaro-pojan vanhempiensa kanssa urheilukilpailuissa. No eikö Sanna Marin kohta kirjoita, ettei meidän lasta saa kuvata. Sanna voi pitää vaikka paperipussia pikku Emman päässä, kun liikkuvat ulkona.

Mummu Kuusaalt

Kaupasta ulos tuli äiti ja kaksi tosi pientä lasta. Äiti sanoi lapsilleen: "V* kun v*ttaa." Pieni prinsessa vastasi jotain, mikä alkoi sanoilla "äiti", mutta en kuullut loppua. Näinkö pienten lasten kuullen puhutaan? Tulin surulliseksi niin lasten kuin äidinkin puolesta. Lasten elämän nuo sanat eivät kuulu.

Kyllä Valkealast tul kaupunki 1.1.2009! Sille annettiin vaan viereisen kunnan nimi...

Apua! Eikö Suomessa ole mitään muuta tärkeämpää kuin jatkuvat TV-lähetykset sateenkaari-ihmisten kulkueista ja ohjelmista, sama koskee lehdistöä. Eikös valtakunnansyyttäjäkin puuhastele asian kimpussa? Lasten ja vanhusten asiat on retuperällä! Ei tällä maailman hulluudella ole enää mitään rajoja. Ihmisoikeudet kuuluu kaikille heteroillekin.

SmL

Myykää koko Ratamo sellaiselle toimijalle joka alkaa suunnitella laajennusta, johon saa puuttuvat sairaalatoiminnot. Samalla korjaa henkilöstön asiat kuntoon. Eihän tuosta muuten taida mitään tulla.

Carea-Sairaalat K. Heiskanen: Miten meni Ratamon rakentaminen ja tulevan Koksin F-osan rakentaminen omasta mielestäsi? Olisiko tarvittu enemmän asiantuntijuutta? Nythän tuo Koksin F-osa rakennetaan Ratamon kaavalla, joten esimerkiksi taukotiloja ei henkilökunnalle ole riittävästi. Verovarojen tuhlaamista tuollainen.

4 400 ilmoitusta potilasturvallisuuden vaarantumisesta 4:n viikon ajalla. Todella uskomatonta, vaan nyt on tehtailtu ilmoituksia oikein urakalla. Ei uskottavaa! Jos näin on todella, niin hoitajat teette tosi ala-arvosta ja huolimatonta työtä. Sellaisesta en teille palkankorotusta suo. Nyt teillä on paha asennevika, korjatkaa se ensin ja sitten yritätte vakuuttaa teidän palveluita tarvitsevat ammattitaidollanne ja osaamisellanne jatkuvien virheiden ja kiireen sijaan.

Kymsoten toiminta on yksi todella vahva syy muuttaa pois sen vaikutusalueelta. Kymsotessa vallitsee todella paha asennevika, mikä ei tunnu olevan korjattavissa ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen.