Napakat | Jaalan kauppaa ehostetaan, mikä on hyvä. Paikallisen tuottajan kananmunat oli kuitenkin laitettu alimmalle hyllylle. Onko oikein?

Sydämellinen kiitos 12.6. Ratamon päivystyksen henkilökunnalle saamastani hyvästä hoidosta, samoin kiitän ambulanssin henkilökuntaa ripeästä, asiallisesta ja ystävällisestä toiminnasta!

TIA

Jaalan kauppaa ehostetaan, mikä on hyvä. Paikallisen tuottajan kananmunat oli kuitenkin laitettu alimmalle hyllylle. Onko oikein? Vanha ei kykene enää kyykkyviineihin kumartamaan ja nyt jää Puurin munatkin saamatta.

Valkealasta tuli kaupunki tai oikeastaan kaupunginosa 1.1. 2009.

Halu muuttaa Suomesta kyllä lisääntyy. Pahuus itärajan takaa on kuvottavan oksettava. Älkää näyttäkö sen putikan naamaa enää. Samoin sen toisen, joka näyttää vanhalta koiralta, jonka naama roikkuu hartioilla. Vanhojen diktaattorien maailma on sotaisa ja paha.

Katsoin TV7:n uutisia 15.6. Niissä ensimmäinen uutinen, jossa EU:n, Egyptin ja Israelin edustajat allekirjoittivat aiesopimusta siitä, että Israelista Egyptin kautta tuotetaan Eurooppaan liuskekaasua. Tilannetta todisti Euroopan komission pj Ursula Van Der Leyen. Mainitsi vielä ruokakriisiin viitaten yhteistyöstä Israelin kanssa joka sai "viljan pulpahtamaan kuivasta erämaasta" ja kehui innovaatioita. Samaa kertoi esim. Times of Israel. Enpä Suomen uutisissa ole sopimuksesta kuullut tai lehdistä nähnyt.

Merkillistä että kaupunki niittää lähes kaikki hyönteisille elintärkeät kukkaniityt pois, vaikka hyönteiskantojen on ilmoitettu romahtaneen.

Kun nyt Kouvola parturoi kukkia kasvavat niityt nurmikoiksi, vähenevät hyönteiset. Ja sitten linnut koska syövät niitä. Pelasta pörriäinen, hyvä hyvä.

Halutaan ostaa tai vuokrata asunto Kouvolan rajojen ulkopuolelta. Läheltä rajaa, jotta voin käydä "asioilla" Kouvolan puolella.

Kesälomien jälkeen kaupungin virkamiehet palaavat ehkä työpaikalle? Tosin uusi korona-aalto saattaa jatkaa etätyötä vielä syksylläkin. Koronahan tarttuu vain työpaikan toimistossa, ei KPL:n tai muiden "höntsäjoukkueiden" peleissä.

Tässä Pien-Kouvolan tarjouskilpailuissa on se hyvä puoli että olen oikeastaan tienannut kun olen korjannut niitä urakan jälkeen takuuvirheitä!

mies Sippolasta

Kiitos Keisalan tytöille konsertista Kuusaan kirkossa 17.6. Todella nautinnollista ja tasokasta kuunneltavaa. Iloa korville ja silmille. Lisää tätä.

Annukka

Lupaajia on paljon mutta toteuttajat ovat harvassa.