Napakat | Kouvolan torikauppiaille suuret kiitokset tosi kivasta torikonsertista

Onpa kumma kun perheissä sama tilanne, niin koululainen hoitaa äitiä ilman palkkaa ja toinen on omaishoitaja ja henk. kohtainen avustaja kokopäiväinen. Olisi asiassa korjauksen paikka.

Kouvolan torikauppiaille suuret kiitokset tosi kivasta torikonsertista. Paras toripäivä ihan ikuna.

UUSINTAA KIITOS

Nyt kun suloisen Aaro-pojan kuvan julkaisusta tehtiin kantelu, Sanna Marinille tyttärensä suojelusta nälvimään kiirehtinyt mummu varmaankin sallii lasten päiden paperipusseihin silmänreiät.

Pappa Kuusaalta

Mahtavaa yhteisöllisyyttä Pasi Korhonen! Löytyisipä Niskalankin puolelta. Siellä (luvatta) rakennetut laiturit lukittuna munalukoilla...

Urheilupuiston uimahalli aidatulla alueellaan muodostaa arkkitehtuurisen kokonaisuuden, jota jotkut asiantuntemattomat amatöörit yrittävät sorkkia. Tällaisia suunnitelmia hautovilta henkilöiltä puuttuu täysin ympäristöllinen ja historiallinen kokonaisnäkemys; entisen meijerin kiinalainen portti pitäisi tuoda Manskille "komistukseksi". Urheilupuistosta löytynee tarpeellista tilaa.

Hei sinä, joka työskentelet lasten ja nuorten kanssa. Katsopa Areenasta ohjelmasarja Piilotetut kyvyt. Se kertoo, millaisia asperger-tyyppiset autistit ovat, miten heitä voi tukea erityislahjakkuuksien ja vahvuuksien kautta, ja miten he pääsevät osaksi yhteisöä.

Venäjän johdolta puuttuu äly, niin älytöntä tuhoamista on Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa. Tavoitteena on vain pistää kaikki tuhannen päreiksi. Ei kiveä kiven päälle jää. Kaupungit hävitetään. Mutta mitä Venäjäkään tekee rauniokasoilla?

Kaikille postin lähettäjille: laita lähetyspäivä kuoreen, niin vastaanottaja näkee milloin lähetetty.

Yhdenvertaisuuteen vedoten vaadin että kaupunki järjestää liputuksen myös sukupuolienemmistölle.

Miten onkaan jäänyt kokoomuksen arvostelijalta huomaamatta vasemmistoliiton pormestariehdokkaan lasten seksuaalinen hyväksikäyttö.

Kuka maksaa ja mikä on hinta näille prideliputuksille? Meneekö kaupungin kassasta? Olisi tärkeämpiäkin menoja. Köyhä.

Pride (suom. ylpeys) taas esillä. Kannattaakohan ylpeillä? "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon."

TEAK

Suomessa meidän rakkaassa kotimaassa lippusalkoon vedättäköön puhdas siniristilippu jonka urhoolliset lotat ja sotilaat meille lunastivat.

Eräs pettynyt kaupungin päättäjiin

Suomessa on lukemattomia erilaisia vähemmistöjä, etnisiä, kielellisiä, uskonnollisia jne. Mikä tekee seksuaalivähemmistön edustajista niin erityisiä, että tarvitsevat/ansaitsevat lippunsa liehumaan Suomen lipun rinnalle? Odotan vastausta mielenkiinnolla.

Liputon heterotavis

Olipa kerrassaan upeaa laulantaa lauantaina 18.6. Kouvolan torilla. Oli kiva kuunnella. Kiitos.

Mamma

Kouvolan kaupunki ei ota huomioon liikuntavammaisia uimareita kesällä. Taas avoinna Urheilupuisto. Miksei välillä Kuusaan halli.

silver foks

Juhannusta vietetään Johannes Kastajan muistoksi, joka raivasi tietä Kristukselle. Turhaan me sitä Jeesusta hyleksimme, onhan Jumala antanut hänet ihmisille pelastukseksi.

M-R S

Mikä tekee sateenkaari-ihmisistä niin erinomaisia, että heille pitää järjestää oma liputuspäivä. Eikä toisinajattelevat kaupunginvaltuutetut uskalla olla erimieltä syrjintäsyytteen pelossa.