Napakat | Se, että Harri Hagman valittiin Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajaksi lämmitti suunnattomasti

Vakavalla asialla en leiki, mutta ei sinne palliatiselekaan ennen aikojaan kirjata, vaikka loppuvaiheessa syövän edetessä se on hyvä ja toivottu paikka. Terveyskeskukseenkaan ei syöpäkontrolit kuulu. Siis tuommonen 22.6.päivän uhittelu ruokkii turvattomuuden tunnetta/epävarmuutta. Joka ei syöpätytöltä ei ollut tarkoituksena. Avoimuudellaan huolensa kohdistui resussipulaan.:-(

Onkohan mopopojan mopossa vikaa , kun pitää aina pumpata kaasua ? - Pör Pör

Se, että Harri Hagman valittiin Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajaksi lämmitti suunnattomasti. Jo alunalkaen, minulle tuntematon, pienen vihjeen saatuani hänen meriiteistään. Tunne "puhui" vahvaa kieltään. Se on hän! Hänen kaltaistaan moniosaaja ammattilaista Kymenlaakson hyvinvointialue tarvitsee!

Televisiossa näytettiin vanha tieteisfilmi, jossa kauko-ohjatusta robotista käytettiin nimitystä etäle. Loistava sana. Nyt kun etätyö on muodissa, voisimme kutsua etätyöntekijöitä etäleiksi niin kuin etätyön tekemistä etäilyksi.

KS:n juttu eläinlääkärihinnoista hyvin vaillinainen. Meillä päivystyksessä tehty kissan eutanasia loppusumma 305 euroa (ei 80¤), kaupungin eläinlääkärillä. Varautukaa hintoihin.

Valkealan Niinistöstä monena monena aamuna keskellä pyörätietä isoja koiran jätöksiä! Älyhoi järjen jättiläisille kyllä koira viha lisääntyy noin kun käyttäytyy!

Postilaatikkoon terveisiä kadulta!

Myös pienet pihapiirin eläimet; linnut, siilit, oravat ym. tarvitsevat helteellä helpotusta. Laakea vesiastia maassa tuo iloa kaikille.

Siilimummo kiittää

Eikö kaupungin pitäisi poistaa muurahaiset ja muut loiseläimet vanhusten asunnoista palvelutaloissa? Ei ole kiva, kun toukat tulevat ruokakupille.

Voisiko Sarkolassa jättää sen pienen räksyn ja nokkahuilun sisälle taloon, jotta alueen muut perheet voisivat nauttia kesäaamuista ja illoista?

Kansalaisia kehoitettu hävittämään kurtturuusut pihoilta sakon uhalla. Kai tämä aika 1.6.22 koskee myös kaupungin istutuksia?

Kuusaan Rekolan väliaikaista kiertotietä "maisemoidaan" hulevesiremontin jätemaalla. Ympäristö kiittää.

Hieno vastuullisuusteko Kouvolan kaupungilta, kun järjestävät linja-auton Repoveden kuljetuksiin Hillosensalmelta. Olisiko kiireisten virkamiesten pitänyt reagoida ongelmaan jo suunnitteluvaiheessa? Eikö vesibussi olisi ollut parempi siirtymäväline?

Kotihoidon työvuorolistojen suunnittelu ala-arvoista. Laitetaan jo tekovaiheessa vajaamiehitys ja yritetään viimetingassa etsiä sijaisia. Miten esim.yksi voi illassa hoitaa kunnolla yli 20 asiakasta?

Huolestunut omainen

Sähkömopot välittömästi pois pyöräteiltä. Kyllä on hengelle hupaa, kun ne lähestyvät äänettömästi takaapäin ja sujahtelevat ohi milloin miltäkin puolelta. Kypärääkään ei vaadita, mutta mitäpä se suojelisikaan.

Urheilupuiston uimahalli susi syntyessään. Miten liikuntavammanen pääsee altaaseen tai yleensä rakennuksessa mihinkään, kun jokaiseen tilaan pitää kiivetä portaita.

Jos rakennat laiturisi luvatta kaupungin maalle ja UPM:n vesialueelle, tulisi kaupungin rakennusvalvonnan velvoittaa sinua purkamaan laiton rakennelma . Eikä sinun itkeä asiasta lehtien palstoilla.

Sinut saadaan vielä Käyrälammen katiskavaras. Kyyti tulee olemaan kylmää. Turpavärkki uuteen uskoon

Museo on museo ja teatteri on teatteri. Poikilossa oli sitä paitsi äskettäin näyttely kartanoista, ja nyt näyttely Kouvolan teatterista historiallisen museon puolella. Ei tarvita uutta museota, kun on jo museo näyttelyille.

Esko Aspivaara (KS 23.6) selväjärkistä sanomaa. Aplodit!

Kyllä oli typerä napakka Petteri Orpon Ukrainan ja Suomen pinsseistä. Äly hoi!

Vaikka Suomi ei saastuttaisi tipan tippaa, niin tämä maailma ei pelastuisi, kyllähän se kuuluu Kiinan ja Intian ym tehdä jotain . (Elohiiret.)