Napakat | Oliko Poksissa vaan sääntö tervehtimisestä, joka ei koske Ratamoa?

Tornionmäen S-Market. Pihalla on ostoskärreille katos ja sen päässä marjanmyynti. Seinän ja katoksen välissä reilun metrin levyinen käytävä, jossa pyörätelineet, ja sielläkin on kaupunkipyöriä tukkeena. Mihin asiakas jättää pyörän?

Ratamossa henkilökunnalla unohtunut käytöstavat, ei tervehditä työtoveria enää ollenkaan. Oliko Poksissa vaan sääntö tervehtimisestä, joka ei koske Ratamoa?

En voi ymmärtää Pride-vouhotusta Kouvolassa. Eräät jopa esittää liputusta sen puolesta. Uskonto ja seksuaalinen suuntautuminen lienee jokaisen henkilökohtainen asia, muiden on turha siitä murehtia.

Mikä hollitupa itäraja on, kun sieltä kävellään yli tosta vaan? Neljä miestä Suomussalmella. Se siitä ministeri Mikkosen yhden paikan maahatuloväylästä, niitä taitaa olla jonkin verran enemmän. Pitäisiköhän laittaa sisäministeri vaihtoon ja yksi persu tilalle, että saataisiin tuo raja kuntoon? Alkaa tuon "marttojen" touhut jo ärsyttää näin vanhaa ihmistä kuin minä.

Mummo vain

On tuo Venäjä niin outo maa, että normaali ihminen ei jaksa ymmärtää.

Jotkut naiset pitävät näin kesäisin todella palvastavia vaatteita, jopa pururadalla. Kyllä toivon, että Päivi Räsäsestä tulisi seuraava presidentti. Tulisi hyvät käyttäytymistavat taas kunniaan.

"Sana 'Jumala' ei ole minulle mitään muuta kuin ilmaisu ja ihmisen heikkouden tuotos. Raamattu on kokoelma kunnioitettavia, mutta silti primitiivisiä taruja, jotka ovat kaikesta huolimatta melko lapsellisia. Mikään tulkinta, kuinka hienostunut tahansa, ei voi tätä muuttaa." Albert Einstein, fyysikko