Napakat | Jos nyky-Turkki hakisi Nato-jäsenyyttä, Suomi ei voisi sitä hyväksyä, koska Turkki ei täyttäisi jäsenyysehtoja

Onko metsien hiilinielulaskelmat ihan hatusta temmattuja juttuja, jolla höynäytetään tavallista kansalaista?

"Höpö höpö juttuja"

Kuinka hillotolpalla kansalaisluottamuksensa menettänyt esiintyy Ylen kanavilla?

Jälkiviisas

Tilattiin terassilla tuopillisten oheen "Erdoganit" (2 cl ouzoa, 2 cl carilloa, turkinpippurimurskaa). Jäi vähän ikävä jälkimaku.

Iso kiitos Käyskin Lammenrannan henkilökunnalle, Sannalle ja muille! Loistavaa palvelua.

Kolme entistä nuorta

Kouvolan pride-liputus. Kenen päätöksellä suoritettiin ja kuka kustansi liput?

Aivan mahdottomuus laskea muka metsien hiilinielut, koivujen, haapojen ynnä muiden pensaiden ja puiden. Niitä on Suomen metsät pullollaan, kun vain viitsii kivikylistä lähteä ajelemaan maakuntiin.

"Viherhörhöt"

En ymmärrä jotain pridehommaa. Jokainen on mitä on. Ei tarvi turpa väritettynä marssia pitkin hikisiä katuja. Kaiken näkee muutenkin. Hyvää kesää kaikille!

Lisää puhallusratsioita syrjäkylille!

Vanhemmat, jotka välittävät lapsistaan, vastaavat kyselyihin.

Jos nyky-Turkki hakisi Nato-jäsenyyttä, Suomi ei voisi sitä hyväksyä, koska Turkki ei täyttäisi jäsenyysehtoja.

En ole "uskovainen". Mielelläni luen silti Hannu Hurrin ja muidenkin kirjoituksia. Raamattua ei tarvitse lukea, sitä voi kuunnella äänikirjana ilmaiseksi. Selkeää ja helppoa.

Ei Suomeen Venäjältä yhtään "turistia". Emme kaipaa niitä. Saamme muuten statuksen " terroristien suojelumaana". Rajat kiinni. Niitä terroristeja jo täällä varmaan tarpeeksi. Junilla painukoot sinne, missä päivä ei paista.

Hyvin on lehden toimitus torpannut sateenkaari-ilmiön kommentoinnin mm. napakoissa vai löytyykö sinun lehdestäsi lukijan kommentteja?