Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | 10 000 euroa kaupungin kassasta yhden päivän Romurallitapahtumaan – ei mitään järkeä!

Hävetkää Kouvolan päättäjät ja Kymsote, rakennettii Ratamo jota hehkutetaan www-siellä täällä, mutta kuolevaa omaista ei pääse katsomaan kuin porstupaan koska saattohoitopaikkaa ei ole tai ainakaan sinne ei pääse eli oteta.

Tehostettua palvelua

10 000 euroa kaupungin kassasta yhden päivän Romurallitapahtumaan – ei mitään järkeä!

Jukka Sinkkonen, olet todella hyvä roolissasi Korvenkylän kesäteatterissa. Harkitse näyttelijän ammattia. Markku Pakkanen, sinulla on teppomaiset muuvit hyvin hallussa. Hyvää työtä molemmilla.

Katsoja

Vaadin, että Kuusaan ainoaan nähtävyyteen, sementtitolppaan laitetaan vilkkuvat neonvalot ja taivaalle peilautuvat laservalot. Juurelle tasanne juhlia varten.

JK

Vahteron katutyömaalla on aika rento työasuohje kun Työ vapauttaa -paita on sallittu. Tosin mitäpä väliä kun vesilaitos on jo aikapäiviä sitten vetänyt maineensa viemäristä alas.

Jouduin 60v työttömäksi enkä ikärasismin vuoksi saa enää töitä. Meitä on suuri vähemmistö. Missä julkisuus? Onko seksuaalisuus ihmisessä tärkeintä?

Toki jokaisen pukeutuminen on tietysti kunkin oma valinta, on siinä kuitenkin muutama huomioon otettava seikka. Esim. tilannetaju ja hyvä maku. Jälkimmäistä on ehkä vaikeampaa vaatia, mutta en unohda sitä kuvaa, kun kaupunkimme virkavaltaa ym oli Kiinassa ystävyysvierailulla. Isäntäväki puvuissa ja meikäläiset kirjavia kuin kesämökkiläiset salihousuja myöten! Asiantuntija-apua on saatavilla, jos omat kyvyt ei riitä.

Teo Rautiolle: Priden arvot ovat selkeästi Raamatun sanan eli Jumalan tahdon vastaisia. Siksi kristittynä en voi hyväksyä sen kapinallisia arvoja.

Iitti voisi tehdä tuulivoimalapuiston Kymiringille. Siellä on päällystetyt huoltotiet valmiina.

Pyöräilijä

Nythän se yritystalon varakas osakas voisi sijoittaa sitä kuuluisaa "omaa rahaa" Kymiringille. Saisi kartanolleenkin maksajia.

Sähköpotkulaudoissa pitää olla alkolukko. Hyvähän kyllä lääkärienkin on "harjoitella" ihan oikeilla naamoilla korjausleikkauksia.

Kalliina aikoina on pakko suurimman osan kansalaisista priorisoida jopa ruokaostoksista, selvitäkseen hengissä. Sairaaloissa ES:ssa laittaa tämän uudenlaisen asiakasjoukon,kännissä kaatuilevat potkulautailijat, siirtää jonon hännille eikä mediheliin. Ja rahaa säästyisi!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.