Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ihmettelen, miksi kaupunki niittää kauniit kukkivat tienpientareet niin aikaisin, juuri kukinnan alkaessa

Se, joka hakee bensiiniä Venäjän rajalta, tukee Putinin sotakoneistoa! Ne rahat virtaa suoraan sotakassaan. Ei ole joillakin minkäänlaista moraalista selkärankaa eikä isänmaan ylpeyttä.

"Pienistä puroista kasvaa iso virta"

Toivon, että Sanna Marin on seuraavan hallituksen pääministeri. Vatiovarainministeriksi toivon Antti Häkkästä. Petteri Orpo olisi aivan loistava tasa-arvo ministeri.

Rakkaudella Sanna Mariniin

Onhan se plussaa että Iitti ja Kymiring kuuluu tuonne Päijät-Hämeeseen vai?

On se kumma, ettei Kouvolan kokoisesta kaupungista löydy julkiselta puolelta ultraäänilaitetta, jolla toteuttaa raskauden normaalia seurantaa. Raskaana olevat äidit kulkevat Koksiin tutkimuksiin, vaikka upouuteen Ratamoon olisi tämmöiselläkin peruspalvelulla saatu verorahoille vastinetta. Voi KymSotku!

Olisi mielenkiintoista tietää löytyykö Kaakkois-Suomesta ensihoitolääkäreitä. Siviilistä tai Puolustusvoimista.

Ihmettelen, miksi kaupunki niittää kauniit kukkivat tienpientareet niin aikaisin, juuri kukinnan alkaessa. Eikö niittämistä voisi myöhentää loppukesälle? Saisivat kukat siementää ja pörriäiset ravintoa. Eikö kaupungin ympäristöohjelmakin kannusta siihen?

Kiitos Valkealan kesäteatterin hauskasta ja viihdyttävästä esityksestä. Kannattaa mennä katsomaan.

Leikitään ajatuksella että pridehenkinen työyhteisö etsii asiantuntijan tehtävää työntekijöitä. Työpaikan hakijoita on hetero ja pridetaustainen henkilö! Saako työpaikan hetero vai pridehenkilö? Jos valitaan pridehenkilö, syyllistyykö tämä työyhteisö syrjintään heterohenkilöä vastaan?

Hyvä kirjoitus Hannu Hurrilta lauantain lehdessä!

Me sodanjälkeinen sukupolvi olemme aina muistaneet Venäjä-riskin. Johtajilta se on unohtunut nopean rikastumisen toivossa ja kaikki on nyt romahtanut.

Venäjän kansalaiset myös syyllisiä Ukrainan siviilien kärsimyksistä ja tuhoista. Putinin moukaroi tykeillä ja ohjuksilla Ukrainaa. Kansa kannattaa Ukrainan sotaa. Putinin kannatus Venäjällä korkea.

Kyllä Suomi kaipaa edellistä hallitusta ja jopa KIKYÄ. Nyt kansa elää yhtä leväperäisesti kuin nykyhallitus, mikä johtaa pian jopa leivän loppumiseen pöydästä. Vielä yksi, tuleva talvi, ja nykyinen hallitus pelottaa jo etukäteen.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.