Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ihmiset, miettikääpä: Isojen globaalien yhtiöiden valta kasvaa koko ajan – Voinko vastustaa trendiä omilla valinnoillani?

Miten kehtaatte olla ilman maskeja kaupoissa, missä myös riskiryhmäläisiä. Narsistiporukkaa ootte. Minä minä. Tauti leviää, hautaustoimistot teidän takia kiittää.

Tasa-arvosta ei ole kysymys, jos syntiä vihaa, mutta ihmistä rakastaa, kuten Raamattu opettaa. Se ei ole vihapuhetta, jos varoitat synnin seurauksista, vaan suuri rakkauden osoitus ihmistä kohtaan iäisyyttä varten.

Ei pidä viedä ihmisarvoa ja tuomaroida julkisuudessa, kuten nyt murskataan Ville Rydmanin elämä. Nuhteet ja suunnan näyttö vaikka puolueen sisällä on edes jossain suhteessa mahdolliseen tekoonsa. Joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

Saimme jälleen kerran iloita Hannu Hurrin rehellisestä kirjoituksesta. Kovin moni ei tässä pimeydessä uskalla avoimesti puolustaa kristillisiä ja terveitä arvoja. Kiitos, Hannu! Rukoilemme puolestasi.

ajh

Kiitos sinulle joka pe 15.7. kolhit Veturin parkissa mustan Mazdan kylkeä jättämättä yhteystietojasi. Jos omatunto soimaa, ota yhteyttä Veturin infoon.

15.7. Museoveturi Ruuhveltin jutussa oli veturista hyvä kuva, jossa näkyi nyt veturista puuttuva päävalonheitin piipun juuressa. Missähän se mahtaa nyt olla, kun ei ole muutaman vuoden takaisen kunnostuksen jälkeen ollut paikallaan. Kuka vei parempaan talteen?

Ihmettelijä

Erittäin hyvä mielipidekirjoitus Hannu Hurrilta! Samaa mieltä olen minä!

Ilkka Sarpola

Onneksi en ole palvelualalla töissä. Joutuisin palvelemaan örkkejä.

Miksi minun pitää maksaa yksityisellä lääkärillä käynnistä jos lääkäri ei tiedä mikä minua vaivaa? Enhän maksa maalarillekaan jos se ei hoida hommiaan. Toinen lääkäri tiesi heti mikä on vialla.

Ihmiset, miettikääpä siellä laiturinnokassa: isojen globaalien yhtiöiden valta kasvaa koko ajan. Voinko vastustaa trendiä omilla valinnoillani? Valitsen pienemmän yrityksen tuotteita, paikallisen, suomalaisen, eurooppalaisen. Näin pidän yllä taloudellista monimuotoisuutta ja hajautettua taloudellista valtaa.

Taasko, Hannu... Ja ahdistus sen kuin kasvaa ympärilläsi! Kunpa vellit ja puurot pysyisivät eri kupeissa. Paras palvelusi olisi: Lopeta!

Paras tasa-arvoministeri Marin olisi. Kun on kosolti niitä näyttöjäkin.

Joku katastrofitäti sanoi radiossa, että kaupunki on suunniteltu autojen ehdoilla. Eivät autot ole eläviä. Kaupunki on suunniteltu niiden ihmisten ehdoilla, joiden on etäisyyden, kuljetettavan tai omien vammojensa vuoksi pakko käyttää autoa. Se on hyvä ja inhimillinen suunnitteluperuste.