Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kiltatie-Pohjankorventie-Vanhainkodintie -alueella rottia vilistää kaduilla ja pihoilla

Kouvola kokoisen markettien "villi meno" on kyllä kaukana hiukka suuremmista metropoleista.

Olit ilkeä. Hannu Hurri tuskin itse asettaa itseään Jumalan yläpuolelle pykälänkään vertaa. Lääkärin eikä minkään muunkaan ammatin kanssa ei ole uskon suhteen mitään tekemistä. Kannattaa tutustua.

Hyvä että kunnostetaan Utin linnoitusvalleja. Onko Reduutti Ruotsulassa unohtunut vallan!? Siellä oli joskus opastuskylttikin, nyt ei mitään. Mutta se onkin Kuusankosken puolella. Historiaa olisi hyvä tuntea.

Itäraja kiinni kokonaan, ottakaamme Viron esimerkki! Ei ole mitään syytä olla tuon hirviöhallitsijan maan kanssa tekemisissä. Kaksoispassit pois, yhden maan kansalaisuus riittäköön!

Säästövihje taloyhtiöille talveksi, jos t-paidassa tarkenee on huoneistossa liian lämmin.

Mahtavaa, että huippu-urheilija kiittää Jumalaa.

Mengelen kirjoitukset loukkaavat ihmisarvoa. Niiden julkaisu olisi syytä lopettaa.

Kiltatie-Pohjankorventie-Vanhainkodintie -alueella rottia vilistää kaduilla ja pihoilla. Ongelma ei häviä välinpitämättömyyden vuoksi.

Rämälän lava, iso kiitos! Kesän parhaat lavatanssit. Mahtavaa musiikkia, liukas lattia ja hymyileviä ihmisiä.

Kesähumppaaja

Kaslink valmistaa kaurajuomia ja muita tuotteita Korialla ja raaka-ainetta saa lähipelloilta. Myös ympäristöystävällistä lähiruokaa on siis saatavilla, joten miksi tuhoaisimme maapalloa ja joisimme maitoa?

Kiitos mahtavasta konsertista Kuutinlahdella. Risut sinulle mummo, joka lauloit kokoajan mukana. Mene yhteislaulutilaisuuksiin ja jätä konsertista maksaneet rauhassa kuuntelemaan artisteja.

Miksi Kouvola ei saa houkuteltua teollisuutta alueelleen. Kotka näyttää pärjäävän hyvin tässäkin kisassa. Jostakin petonitolpista jaksetaan jauhaa vuositolkulla ja viimeinen huoli on nämä ns. vähemmistön oikeuksia puolustava värikäs kulkue.

"Apuva"

"Kouvola kaipaa kipeästi Pridea." Onko Kouvolan Sanomien pääkirjoitus sunnuntaina 24.7. pääkirjoittajan vai yleisesti Kouvolan Sanomien mielipide? Kirjoitus nostaa yhden vähemmistön ylitse muiden. Miksi? Jos muiden vähemmistöjen sortaminen jatkuu Priden kustannuksella, lopetan esimerkilläni lehden tilauksen.