Napakat | Ratamokeskus on todella kylmä, kolkko ja ankea, samoin iso osa palveluista

Sillä lailla venäläiset ovat luotettavia, että asiat ovat yleensä juuri toisinpäin kuin mitä he sanovat.

Erittäin tarkat ohjukset

On suurta Jumalan rakkautta, että hän, joka uskoo Jeesukseen, pelastuu. Samoin myös kertoa asiasta, koska kerran olemme jokainen vastaamassa teoistamme Herran edessä.

AE-S

'Suomalaisten lahjoitusinto on laskenut'. Harvemmin lahjoittajat lienevät suurituloisia jatkuvasti, joskus ehkä jokin isompi potti. Pienituloiset useimmin kaivavat taskunsa pohjalta kolikot keräyksiin. Kaikki elinkustannukset ovat jo nousseet. Vaikka 'ne päättäjät' jotka itse tuskin käyvät ruokakaupassa kertovat TV:ssäkin kuinka hinnat saattavat syksyllä nousta. Kuluttaja on luku- ja laskutaitoinen.

Suurin osa Ratamon työntekijöistä on muualta kuin keskeltä Kouvolaa, eikä bussit kulje. Niitä parkkipaikkoja on oltava riittävästi tarvitseville.

Pitääkö koplan peliin ottaa nitrot mukaan kun hurmos vaihtuu hetkessä katastrofiksi, pumppu on kovilla?

Ei ainoastaan saksalaiset pelkää tulevan talven kylmyyttä, täällä Suomessakin pelätään. Talo lämpiää sähköllä, tällä hinnan nousulla eläke tuskin riittää sähkölaskuun. Mistä raha lääkkeisiin ja ruokaan?

Yksinäinen eläkemummo

Suomen lopetettava turistiviisumien myöntäminen venäläisille.

Sketsin ainekset valmiit Kuusaalla. Kaupunki tuhlaa mielettömän summan rahaa maisemaa rumentavaan käytöstä ajat sitten poistettuun sähkötolppaan, joka ei palvele kaupunkia eikä sen asukkaita millään tavalla.

JK

Samassa lehdessä hehkutetaan pridea ja voivotellaan heikkoa syntyvyyttä. Onko käännyt biologian tunnit koulussa väliin.

Vävy

Läheskään kaikki Ratamon työntekijät eivät asu pyöräilymatkan päässä. Ratamon parkkipaikalle ei ole työntekijöille lämpötolppia talven varalle. Kaikilla ei myöskään ole uutta autoa. Sähkölatauspiste puuttuu. Taksilaskut kai Kymsotelle, kun työvuoron jälkeen autot ei käynnisty ja taksilla ajetaan kotiin.

Raja kiinni. Ei tappajien ja raiskaajien sukuja tänne shoppailemaan ja lomailemaan. Pöyristyttävää ja etovaa. Viranomaiset toimikaa. Vai tarvitaanko mielenosoittajat rajanylityspaikoille.

Lähes 40 vuotta alueella asuneena, en ole yhtään rottaa mainitulla alueella Kuusaalla nähnyt. Mustamaalaamista...

Mikä on lääkärihelikopterin tilanne tällä hetkellä? Onko rakennustyöt jo aloitettu? Puoli vuotta päätöksestä...

Ei ne Urheilijat Jumalaa kiitä kun maaliin tulee vaan oikaisee kaulaa saadakseen hormoonipillerin alas kurkusta mikä ei mennyt alas ennen starttia.

Kuntoilia

Päättäjät tuhlanneet kaikki rahat ja kansallisomaisuuden eikö heitä saada millään vastuuseen.

Viljelijät, tässä vinkki tuoreeseen tutkittuun tietoon maatalouden saralla: kuuntele Areenasta Maanviljelijän tietobaari -podcastit. On muuten täyttä asiaa, ja hienoja oivalluksia. Paljon eväitä ajankohtaisten haasteiden selättämiseen.

Siis että maidon juonti tuhoaa maapalloa. Kaikkea soopaa sitä saa lukea.

Voiko Suomessa käydä kuten Espanjassa, metsäpalot riehuvat harvaan asutuilla alueilla, tuotantoeläimet vähentyneet, pellot hylättyjä ym. Helteet kiipeävät Pohjolaa kohti vauhdilla. Espanjan ekologiministeri toteaa maaseudun asukkaiden tärkeydestä: "He ovat todellisia maan vartijoita, jotka ovat etulinjassa tulipalojen ehkäisyssä". Kannattaisiko Suomi pitää asuttuna kehä kolmosenkin ulkopuolella. KS 25.7.

Luin Hesarista artikkelin: "Ruokarauhaa, kiitos!" Kaikkien hyvä lukea se. Itseä joidenkin kommentit syömisistäni eivät ole pahemmin häirinneet. Mutta tiedän monia joita on. Voi seurata aika pahoja asioita.

Tammi-kesäkuussa Kouvolan seudulla syntyi 205 lasta. Kuinka paljon tehtiin abortteja?

TL

En pidä kaura"maidon" mausta, juon mieluummin lehmänmaitoa. Kauravalmisteet kalliimpia kun vastaavat maidosta. Satun vielä lypsämään lehmiä, joten valinta selvä.

Olen pitkään ihmetellyt KS:n NIMETTÖMIÄ pääkirjoituksia. Maanantain lehti olikin ilman pääkirjoitusta ja parempi niin, jos niiden taso on pride-höpötyksen kaltaista.

Ratamokeskus on todella kylmä, kolkko ja ankea, samoin iso osa palveluista. Onko kielletty esim. ystävällisyys ja hymyily joka välittyisi kyllä maskinkin takaanta. Erittäin harmillista varsinkin lapsi- ja pelkoasiakkaille.