Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä jaksetaan valittaa Ratamosta, joka on sentään avara ja valoisa verrattuna vuoren päällä seisovaan muinaisjäänteeseen

Miten on mahdollista, että Nato-maa (Turkki) veljeilee terroristimaan (Venäjä) johtajan Putinin kanssa? Turkki myös käy sotaa Syyriassa. Natolla on ehkä säännöt myös jäsenilleen? Mutta ne eivät koske Turkkia.

Vertaan kaikkia niitä suomalaisia kansanedustajia, jotka eivät halua tukkia venäläisiltä tätä porsaanreikää eli turistiviisumien myöntämistä, sota-aikaiseen rintamakarkuruuteen!

Asiakasomisteinen ABC-polttoaineiden jakeluketju toimii hintajohtajana ja vetää kilpailijatkin huipputuloksiin.

Kaikkiin Venäjän rajanylityspaikkoihin EU-määräyksestä isot julisteet venäjäksi Ukrainan pommituksista. Mallia Latvia.

Kiina on miehittänyt Tiibetiä vuosikymmenet. Milloin kiinalaistuotteiden boikotointi alkaa?

Kyllä jaksetaan valittaa Ratamosta, joka on sentään avara ja valoisa verrattuna vuoren päällä seisovaan muinaisjäänteeseen.

Kaipaan Poksin tunnelmaa – sen tunnelikäytäviä, selkeitä opasteita seinillä ja käytävillä.

Uusi hieno Ratamo, mutta pihan viheralue täynnä rikkaruohoa!

Harvassa on ne työpaikat, jossa on tolppapaikkoja työntekijöille. Oliko Poksissa kaikille? Ihme valitusta moisesta, olkaa tyytyväisiä että on työpaikka.

Sinulle, joka pohdit ukrainalaisten hoidon kuormittavan terveydenhuoltoamme. Jos emme nyt osallistu Ukrainaa tukeviin talkoisiin, tulee lasku meille jokaiselle olemaan todella kallis ja järkyttävä. Tilanne maksaa ja kuormittaa meitä kaikkia, mutta yritetään jaksaa. Venäläisen terveydenhuollon asiakkaaksi ei haluta. Tsemppiä!

Olisit Perämäki sanonut rohkeasti suoraan miksi lähdet Kymsotesta. Jos Kymsoten hallinto olisi Kouvolassa, junalla olisi ollut kätevä ja nopea käydä töissä.

Alkää valittako 1967 korko 13% inflaatio 16% devalvaatio kaksi kertaa yteisvaikutus yli 37%... Eikä itketty!

Kaupungin puutarhaosasto hoitaa hyvin Elimäen viheralueet. Kiitos!

Onko tämä totta Suomessa tässä maailman ajassa: 1 rynkyn paukkupatruuna laukesi. 53 sotilasta vietiin melualtistuksen vuoksi kuulotutkimuksiin terveysasemalle.

TA

Kymmenen pistettä Muualta muuttanut. Nyt on hampaissa Ratamo. Muutama kk ollut käytössa ja tuomittu jo kaikilla negatiivisilla huomioilla. Saattaa sinne tulla viihtyisyyttä, kun aikaa kuluu, maltetaan.

Olipa taas 29.7. typeriä napakoita Fortumista

Iitissä ja Kuusankoskella todella mainiot teatteriesitykset! Ei mene rahat hukkaan!

Kun katsoo KS:n labrakuvaa Ratamosta, tulee väkisin mieleen, että eikö se olisi viisautta ja halvempaakin, jos se pieni labra toimisi täällä periferiassa edelleen. Tilat on, entiset hoitajat takaisin rokottelemasta sieltä keskustasta. Lehdessä, että rokotettavat vähentyneet. Varmasti halvempaa yhteiskunnalle olla paikalla, kuin että Kela-taksit kuskaavat väkeä Ratamoon 30km päähän. Eivätkä bussit täältä aja sinne. Siellä olemme tungosta tekemässä, kun palvelu viety pois. Miksi näin epätasa-arvoista palvelua? Olemme kouvolalaisia mekin.