Napakat | Onko muuta vaihtoehtoa kuin pistää talo myyntiin ja muuttaa muualle?

Lehdessä luki, että kauppojakin uhkaa sähköpula. Pitäisiköhän Prisman vihdoin hankkia ovelliset tai kannelliset kylmälaitteet, kun koko käytävä on kuin jääkaapissa kulkisi. Mitä tuhlausta!

Ratamon valittamisen äiti? Taitaa olla puolueestaan pois potkittu persu?

Kylläpä jaksaa Jari Lindström ottaa kantaa kouvolalaisista purnaajista. Onkohan hänellä jälleen kannatuksen mittaus meneillään? Ministerin pallille tuskin enää asiaa on. Mutta tuntuu hänellä vielä kannatustakin olevan, vaan onko riittävästi. Taitaa sinisten lento kuitenkin olla jo hiipunut.

Kuusaalt

Ruotsi-Suomen pääministeri Axel Oxejstjärna sanoi pojalleen vuonna 1648: "Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan."

Näin myös Suomessa nykyään

Peltipoliisit ovat hyödyttömiä, koska autoilijat jarruttavat tolpan kohdalla. Tolpan jälkeen kaasupedaali taas pohjaan. Tolpista varoitetaan myös etukäteen.

Moraalikato

Vain kansanmurhaaja Putinin klaani pystyy kesän parhaaseen apinointiin. Suomenlahden nimi pitäisi muuttaa. Diktaattorille sopisi varmaan Pietari Suuren lahti tai Putinin lahti. Varsinaisia "vitsiniekkoja".

Wärtsilä Oyj sulkee Triesten tehtaansa, ja Italia voi estää Suomen Nato-jäsenyyden. Wärtsilän johdossa britti ja ruotsalainen. Tukeeko Suomen valtio?

Sinulle, joka valitit kitisevistä lapsista ravintolassa. Itse syön ko. paikassa usein, koskaan minua ei ole siellä lasten äänet häirinneet.

Aamulla 16.7 jouduin etsimään lääkäriapua rytmihäiriön takia. Soitin ohjeiden mukaan Kymsoten numeroon. Mieshoitaja vastasi heti, kyseli tilanteestani ja antoi ohjeeksi mennä Ratamon päivystykseen. Menin ja sain erittäin hyvän palvelun ja hoidon. 2,5 tunnin päästä rytmi oli sähköllä hoidettu kohdalleen. Tunnelma Ratamossa oli erittäin asiakaslähtöinen ja rennon hoitava. Kiitos.

KK.

Bernerin aikaansaamat lakimuutokset veivät liikennettä lukemattomin tavoin huonompaan suuntaan. Nyt ollaan alentamassa ajokortti-ikää kaikille. Vaikka se tarkoittaa lisää liikennekuolemia! Nykypoliitikot, osoittakaa vastuullisuutta kumoamalla kaikki Bernerin lait ja lakihankkeet!

Miksei Kouvolan uudessa hienossa Ratamossa järjestetä edes hammaslääkäripäivystystä?! Kymsote ja Kouvolan päättäjät – täydellisen törkeää piittaamattomuutta kouvolalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista! Mistä enää maksamme verojamme tai miksi asua Kouvolassa, kun täällä kaikki peruspalvelutkin on ajettu alas. Ilmastonmuutos on myös tosiasia, mutta päättäjämme vain haluavat lisätä autorallia Kouvola–Kotka-välille. Järjetöntä! Onko muuta vaihtoehtoa kuin pistää talo myyntiin ja muuttaa muualle? Toivon Kymsoten ja Kouvolan päättäjien kommentit asiaan.

Viikonlopun kärsivä ja autoton särkypotilas