Napakat | Miesten pitää boikotoida hyvin meikattuja naisia, eiköhän se toisi luonnollisuutta muotiin!

Ohisalo kalastelee ääniä ja ehdottaa nyt isovanhempainvapaata. Haloo! Lastenlasten tapaaminen on vapaaehtoista ja rentouttavaa toimintaa, ei kai siihen mitään avustusta tarvita. Rahat tärkeämpiin kohteisiin, oikeasti vähävaraisille ja muille heikommassa asemassa oleville.

K V

Kyllä naiset todella saastuttavat ympäristöä kaikilla kasvoillaan, jotka huuhtoutuvat vesistöihin. Miesten pitää boikotoida hyvin meikattuja naisia, eiköhän se toisi luonnollisuutta muotiin! Miehet sitä vastoin saastuttavat luontoa kaikenlaisilla elektroniikoilla ja auton materiaaleilla. Jokaisen tulisi valvoa tekemisiään!

Miksi Kouvolan alueen seurakunta ei ole panostanut hautausmaihinsa? Täältä puuttuu muistoseinämät, joihin voisi kiinnittää vainajan nimilaatan ja tuhkat sirotella tunnuksettomalle alueelle. Seinämät voisivat olla esim. tiilestä tai kivestä. Seurakunnalta jäisi kylläkin saamatta hautapaikka- ja haudanhoitorahat. Nyt täytyy maksaa joka asiasta ja palvelusta, vaikka maksaa kirkollisveroa. Kuoleminen on kallista.

Kirkosta rahan takia eronnut, ei uskonnon

Hauskoja otsikoita nykyisin lehdissä. Kuljettaja törmäsi moottoripyörään. Ei siis auto. Tai Vantaalla juna töytäisi ihmistä. Kumpi oli väärässä paikassa. Tarkkuutta otsikoihin.

KPL:n kuuluttajalle tiedoksi: nimi on Vartama, ei Vartamaaa.

Kättä yhteen

Hei sinä joka kritisoit Kumpulaisen kritiikkiä Kuutinlahden konsertista: miksi hänen täytyisi pitää mielipiteensä ominaan mutta sinun ei?

Kinansaaren lisäksi Repoveden Teininiemestä löytyy aikamoisia rakennelmia järven rannalla.

Luvattomat rakennelmat syyniin

Ei saanut Taiveaho Kymenlaaksosta kultaa, kunniaa ja palvovia alamaisia vaan joutuu poistumaan häntä koipien välissä!

Malliesimerkki vanhemmista, jotka eivät yhtään välitä. Myllykoski–Ummeljoki-väliä liikkuu kovaääninen, vauhdista päätellen laiton punamusta pikkumopo. Keskustassa keula pystyssä joka ainoassa paikassa. Kohta sattuu, osanottoja etukäteen.

Ja satavarmasti en äänestä seuraavissa vaaleissa sellaista edustajaa, joka edes harkitsee huumeenkäyttöluolien perustamista.

Nyt kun sähköä pitää säästää. Mites nämä täyssähköautot? Pysyy parkissa? Olisko diesel/bensa-auto kuitenkin parempi?

Kuusankoskelta on viety kaikki viranomaispalvelut, tiedoksi kouvolalaiselle. Surkea pakkoliitos, en ole koskaan kouvolalainen, piste.

Muistakaa sähköpotkulautailijat, että ko. potkulaudalla saa ajaa vain pyöräteillä, ei jalkakäytävillä. Toivoisi poliisien hoitavan velvollisuuksiaan ja sakottavan väärin ajavia.