Napakat | KPL, vaihtakaa puheenjohtajanne. Vastustajan pelaajan ulkonäön haukkuminen on törkeätä!

Kotitalouksia kehotetaan säästämään sähköä. Eiköhän tuo kehotus olisi ensin laitettava noille vapaa-ajan kiinteistöille kesämökeille joissa lattialämmityksineen korvessa korvennetaan aivan turhaan suhteessa käyttöpäiviin!

Viinipunaisen Corvetten kuski 3.8.22, kannattaisi opetella risteysajosäännöt, ennen kuin lähdet hölmöilemään liikenteeseen Kuusankoskelle. Ensi kerralla minä en jarrupolkimeen koske!

Perhevapaauudistus tuli. Ja että ovatko ministerit itse näyttäneet esimerkkiä. Kyllä ovat monet. Ensimmäisenä miehenä oli oikeusministeri Antti Häkkänen. Hyvänä mallina muille.

Vai ei Kuusankosken keskustassa ollut viranomaispalveluja kuten Poliisilaitos, Työvoimatoimisto, Kelan palvelut, Terveyskeskus, Posti.

HENRIK

Älkää hyvät ihmiset uskoko tuloveron alennuksiin jos tehdään maltillinen palkkaratkaisu. Sama " laulu" joka kerta kun palkkaneuvottelut ovat alkamassa. Johtajat nostavat omia palkkojaan tonni kaupalla välittämättä inflaatiosta yhtään mitään. Herätkää suomalaiset lopultakin.

Nyt KPL puheenjohtaja vaihtoon. Ala-arvoista käytöstä, jota ollut aiemminkin. Ei ole pj:n paikka kaljakatsomossa pelin aikana. Käytöstavat kunniaan! Tsemppiä KPL!

Suomi on Natolle hyödyllinen idiootti.

KPL, vaihtakaa puheenjohtajanne. Vastustajan pelaajan ulkonäön haukkuminen on törkeätä! Häpäisee koko hienon seuran toimillaan. Ja juristi vielä...

Jyrki Peisa. Metsämme eivät todellakaan tarvitse lisälannoitusta. Lajikato johtuu suurelta osin rehevöitymisestä ja puupelloista. Ilmastoteot on tapahduttava kulutusta tuntuvasti vähentämällä!

Ympäristönhoitaja

Herrasmiehiä nämä Kouvolan urheiluseurojen johtajat. Yksi huutelee ja toinen meinaa käydä katsojaan käsiksi ja haastaa vielä alaikäistä tappeluun. Mitä tekee seuran hallitus - ei mitään.

Kouvolassa ainakin parilla katsastusasemalla etsitään oikein etsimällä vikoja, jos kyseessä ns. "vanhempi" auto, ja on myös ollut täysin keksittyjä vikojakin, joita ei oikeasti ollutkaan. Täysin käsittämätöntä! Ilmeisesti vapaaehtoisia katsastusmiehiä seuraavissa Yt:issä? Ainakin kaksi asemaa jo boikotissa. Sana kiertää...

Paimenportin seisakkeella ei ole edelleenkään selkeää opastetta keskussairaalaan.

Aivan oikein ministeri Bernerin läpiajamia lakeja pitäisi kumota. Samoin erikoisterveydenhoidon keskitysasetus. Sipilän hallitus teki paljon pahaa.

500 miljoonan vuosibudjetilla toimivan Ylen pitää satsata ohjelmien laatuun, eikä henkilökunnan määrän kasvuun!

Vihainen

KS 4.8. mielipidekirjoitus muistokynttilöihin liittyen oli asiaa. Läheisten ja ystävien osalta asia on ok, mutta täysin asiaan kuulumattomien osanotto on asiatonta ja mautonta. Nykyinen some-villitys näkyy myös tässä asiassa. Surullista.

Exitus

Käymme viikottain pari kertaa Puffassa syömässä. Meitä eivät lasten äänet ole koskaan häirinneet. Päinvastoin.

Kaksi vanhusta

Venäjän valtio omistaa ylivoimaisesti maailma suurimman pinta-alan maapallolla ja valtavat luonnonrikkaudet. Vielä pitää rohmuta pienemmiltä valtioilta maita itselleen, tappaen, ryöstäen naapureitaan. Ahneus huipussaan. Mikään ei riitä. Hyi, hävetkää! Ei Venäjän shoppailijoita Suomeen, vaikka raahaa tulisikin.

V Koski julisti, KS 3.8.20, ettei vieläkään ymmärretä, mitä mahdollisuuksia Kimolan kanava tuo alueelle. Avaisitko Valto näitä mahdollisuuksia, kun kanava tuottaa pelkkiä kustannuksia. Muutkin intoilijat voisivat kertoa.

Juomakatsomossa oli varmaan kymmeniä ihmisiä, jotka tietävät totuuden seuran puheenjohtajan huutelusta Manse-pelissä. Oli totuus mikä tahansa, niin toivottavasti lähistöllä olleet henkilöt kertovat totuuden? Tapahtuman peittely ja vaikeneminen on itsepetosta ja ei sovellu urheilun arvomaailmaan.

Kuulehan sinä katkera kateellinen Kuusaalt. Kyllä Jari Lindströmilläkin on oikeus sanoa mielipiteensä asioista ilman sen kummempia taka-ajatuksia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka