Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Huumeen käyttöhuoneita voisi sijoittaa Manskille tyhjiin liikehuoneistoihin

Sinä persujen vihaaja, he ovat kuitenkin oikeassa monessa asiassa siinä mitä tämä järjetön hallitus on maallemme tehnyt. Myös Kokoomus on antanut sapiskaa olan takaa tälle rahan jakaja/muu maailma ensin -hallitukselle! Aivan aiheesta! Jopa asiantuntijat ovat kauhuissaan! Taitaa valjeta nyt myös heille itselleen koko kauheus!

Kouvolan kaupunki, onko järkeä parturoida kaikki vesakot ja niityt moneen kertaan kesässä nurin vaikka tiedetään hyönteiskantojen romahtaneen?

Kaupungin työterveyspalveluista: useammin kuin kerran olen mennyt Terveystalolle omiin nimiini asioissa, jotka eivät liity mitenkään työterveyteen. Kun olen yrittänyt maksaa, maksua ei ole otettu vastaan, koska olen työterveysasiakas. Eli jotain häikkää sopimuksessa on.

Huumeen käyttöhuoneita voisi sijoittaa Manskille tyhjiin liikehuoneistoihin. Saataisiin niille käyttöä ja Manskille ihmisiä.

Nuo Ohisalon jutut! Vihreiden toiminta/älyttömät ideat! Saavat niitä vielä levittää! Pitäisi suunsa kiinni! Autoilun/maatalouden lopettaminen, kannabiksen laillistaminen, pakolaisten haaliminen tänne, turpeet. Siinä vain muutama! Nyt tämä viimeisin! Odotan ensi kevättä ja vaaleja. Jos vihreät saa vielä mellastaa niin maan vaihto! Alan pakolaiseksi!

Voisiko Amnesty pitää meteliä myös Gazasta, jossa terroristit sijoitetaan nimenomaan koulujen, lastentarhojen, sairaaloiden ym. tiloihin. En ole nähnyt minkäänlaista julkista kannanottoa asiasta YK:lta tai Amnestylta.

Kaupungintalon suojatien poisto, turvallisuuden vuoksi! Olen käyttänyt kyseistä suojatietä. En ole törmännyt vaaralliseen tilanteisiin autojen kanssa. Kun vain malttaa odottaa, että tulee sellainen väli jossa autot on kauempana! Vasta sen jälkeen ylittää kyseisen suojatietä käyttäen, tien yli! Silloin varmaan tulee vaarallisia tilanteita, jos hyökkää suojatielle kun on ruuhkaa ja autot lähellä! Minä minä asenteella, on kiire ja autot pysähtyy, minä astun suojatielle!

Ohisalo ei tiedä mitään mitä vähävaraisuus on (vajaalla tonnilla/kk) ja Taiveaho ei itekkään tiedä mitä haluaa. Poukkoilua siellä täällä.

Lasten leikkipuistoista tinkiminen on taas yksi Kouvolan kaupungin ihmeellisistä päätöksistä perusteena, ettei leikkipuistossa ole kävijöitä. Onko siellä laskuri, joka mittaa kävijöiden määrän. Itse olen käynyt lastenlasten kanssa juurikin kirkkopuistossa, joka on lähin.

Alkoholismin piilottelu ja häpeäminen pitää lopettaa. Sillä pelataan vain sen alkoholismin ja alkoholistin pussiin. Mahdollistetaan sairauden jatkuminen.