Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Miten jotkut jaksaa kouhkata jostain pesäpallosta? Äijät vaan seisoo verkkarit päällä kentällä

Ei voi olla totta, että Kimolan kanavan kallioseinämään on asennettu nimi - Kouvola. Miksi Kouvola nimeä tungetaan paikkoihin, johon se ei kuulu.

Jo On

Ihmettelen kuinka surkeaa on KSS-energian online-palvelun kirjautumisongelmien korjaaminen. Jo lähes kaksi kuukautta ongelma on ollut, eikä sitä vieläkään ole saatu kuntoon. Voiko näin luokatonta toimintaa energiayhtiöllä olla?

Kulutuksenseuraaja

Miten jotkut jaksaa kouhkata jostain pesäpallosta? Äijät vaan seisoo verkkarit päällä kentällä. Melkoisen turha peli.

Rauhanvirrantien pitkällä suoralla keulitaan myös! Saa kivan vauhdin ja kivasti pärisee. Viikonloppuisin varsinkin! Kun onni kääntyy ni sitte tekee kipiää!

Ylimääräinen lapsilisä, kaikille? Ehdotan että perheessä missä molemmat vanhemmat ovat työelämässä ja on 1-2 lasta, luovuttaisivat ylimääräiset lapsilisät Suomeen tulleiden ukrainalaisten lasten tarpeisiin.

Maalaismummo

Hei Te työssäkäyvät 'lapselliset' pariskunnat. Riittäisikö Teiltä se tai ne joulukuussa todennäköisesti maksettavat ylimääräiset lapsilisät niille perheille joissa vanhemmilla ei ole töitä mistä saada palkkaa..

Kyllä niitä sikoja on ollut katsomoissa ennenkin, itse lopetin potkupallon seuraamisen, kun juopuneet mellastivat katsomossa...!

HENRIK

Saako vuokralla asuva asuttaa asuntoonsa tilapäisiä asujia, ehkä vuokralla? Eivät näy taloyhtiön asukasluettelossa, yhteisiä tiloja ja autopaikkoja käyttävät? Miten asumistukea saaja?

Jokaiselle eläkeläisleskelle, joka yksin asuu sähkölämmitteisessä rintamamiestalossa, tammi-helmikuun eläke kaksinkertaisena. Tämän ryhmän sähkön korotus on aivan kohtuuton.

45:n vuoden palkkatulosta veronsa maksanut

Miten monta sulutusta oli Kimolan kanavalla kesä-heinäkuussa? Miten määrä suhtautuu ennustettuun käyttöön? Luvut kertoo totuuden, loppuu turha "rutina".

Nythän on selvää, että kävelykatu Manskin lämmittämisen voi unohtaa - energiasyöppö!