Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Alkaa olemaan mitta täysi, kun useana viikonloppuna joutuu kuuntelemaan helikopterin yleisölennätyksiä Veturilta

Kiitos Kouvolan kaupungille! Lehtomäen pyörätiet hyvin harjailtu oksista ym. tänä kesänä. Enää ei ole mennyt (ihan niin paljoa) risuja suuhun, kun konttaan iloisena Lehtohovista kotio...

Sähkölaitteet saa jättää ilmaiseksi Ahlmannintielle. Jotkut ovat vaan niin laiskoja idiootteja, että vievät kaikki jätteensä Tokmannin pihaan. Ei ainakaan järki päätä pakota.

Anteeksi nyt vain, en ole ymmärtänyt koko Itäradan pointtia? Ymmärtäisin jos rata rakennettaisiin Jäämerelle.

SmL

Syksyllä -71 ammuin upseerikokelaan käskystä villakoiran Vekaranjärven varuskunnassa sängyn alta. Vein kuolleen viltillä pihalle ja pesin veret lattialta. Ei aloitettu poliisitutkintaa asiassa.

Lääkintä AU Jaalast

Kylläpä oli taas karmeeta kuunneltavaa tuo kuuluttajan venyttely Koplan pelissä, eikö nyt mistään löytyis selkeämpisanaista kuuluttajaa Koplan ja KooKoon peleihin?

Kannattaja

Kuka vielä luulee, että näiden "työväenpuolueiden" eliitti köyhistä välittää?

Napakkakirjoittelu on ryöstäytynyt hallinnasta – pelkkää jaarittelua. Ylipitkiä "esseitä" ei enää jaksa/viitsi lukea!

Annikki Niirasen valitus hyvinvointialueen johtajavalinnassa. Näyttäisi koskevan hyvinvointialueen johtajan varahenkilön Puukarin valintaa,jonka valtuusto valitsi,antaen Niiraselle "puhtaat purjeet" Päijät-Hämeen hakemaansa hyvinvointialueen johtajan virkaan. Kun tämä poukkoilu ei tuottanut tulosta, nyt Puukarin varahenkilöksi valittu paikka kuuluisi hänelle. Toinen pointti: nyt tämä talousjohtajan paikan täyttäminen näin kiiruusti. Niirasen viimeinen keino sotkea pakkaa.

Naurettavaa poukkoilua

Kouvolan talous lähtee nousuun, kun paikkakunnalle muuttaa kovatuloisia urheilijoita. Kyllä kannattaa kaupungin tukea ammattiurheilua!

Harri Hagman ottaa viran vastaan, kun ajankohdan itse päättää. Se ei muuksi muutu! Mitä talousjohtajan viran täyttämiseen tulee, siihen sen jälkeen valitaan pätevä talousguru.

Revi siitä

Hallitus on uumoillut lisäaikaa vanhusten ympärivuorokautisiin hoitajamitoituksiin. Tässä kriittisessä tilanteessa se vääjämättä myös toteutuu. Eikä hoitolaitosten paikkoja tarvitse tyhjiltään pitää. Eikä sulkea palvelutaloja kotisairaanhoidon kaaottisella kustannuksella.

Hoitajien palkkasovittelussa edetään, kun ylityöt tehdään omien vuorojen lisäksi samalle työnantajalle ja korvaukset maksetaan, kuten kuuluukin. Ja vaikka vähän paremminkin: esimerkiksi 12 tunnin vuorosta 4 tunnin palkka tuplana. Hoitajat, jotka ovat halukkaita tekemään ylitöitä, ovat tätä toivoneet. Nuorempana jaksaa pitkiäkin päiviä, kun se näkyy tilipussissa, eikä se työ siitä huonone!

Olli Rehn säästää sähköä käymällä mökillä puusaunassa.... Meneekö fillarilla sähköttömälle mökille?

Näyttää, että Huhtalan epäonnistumiset ovat vitsejä. Onko luottamustehtäväsi myös vitsi?

Alkaa olemaan mitta täysi, kun useana viikonloppuna joutuu kuuntelemaan helikopterin yleisölennätyksiä Veturilta. Sitä kestää puolipäivää. Nauti siinä sitten kauniista kesäpäivästä omalla terassilla.

Vauhti senkun kiihtyy Pilkanmaan "julkkisten" matkijoilla. Havaiji- ym. bileitä odottelen!

Eläimiä rääkkäävät ääliöt ovat kyllä alinta pohjasakkaa!

Luulisi perheen eläinlääkäriksi opiskelevan ja valmistuvan nuoren tietävän ja ymmärtävän lain kissan ulkoilusta vapaana ja valistavan myös vanhanaikaisia kissan omistavia vanhempiaan, ettei kissa saa liikkua ilman valvontaa vapaana.