Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Odotan edelleen vastausta siihen, miksei Ratamossa järjestetä hammaslääkäripäivystystä viikonloppuisin

Anteeksi yrittäjät. Joudun hakemaan 72 työpaikkaa ennen vanhuuseläkettä ilman työmotivaatiota.

Nyt kaikki mahdollinen aseapu Euroopasta Ukrainaan. Ukraina puolustautuu koko Euroopan takia. Brutaali hyökkääjä ei saa voittaa.

Mikä on koko totuus sähkön hinnoittelussa Suomessa? Miksi voimalat eivät toimi? Onko kyseessä hyvä syy sähkön hintaa pitää tapissa ja kuluttaja maksaa? Pörssikurssit kiittää.

SmL

Kopla se jatkaa vuoristorataa. KiPa pelin lopussa taas käsittämätön sulaminen ulkopelissä, tällä menolla matka päättyy puolivälieriin.

Voiko olla totta, että sotilaat joutuvat vastuuseen sammakon kuoleman takia? Kyllä nyt on jotain pahasti pielessä.

Koplan kuuluttaja erittäin mainio! Joku valittaa täällä aivan turhaa kokoajan!

Odotan edelleen vastausta siihen, miksei Ratamossa järjestetä hammaslääkäripäivystystä viikonloppuisin. Asukkaita Kouvolassa on lähes 82 000 ja meillä on myös oikeus vaatia edes jonkinlaisia peruspalveluja verorahojemme vastineeksi. Sairaalan Kymsote meiltä jo vei, mutta ei ole mitään järkevää syytä, miksei hammaslääkäripäivystystä voi järjestää Ratamoon. Kouvolalaiset - ei alistuta kaikkeen!

Autoton särkypotilas

Ihmetyttää, kun kissanomistajat ylistävät eläinrakkauttaan ja silti laittavat kissansa vapaana ulos kulkemaan monille vaaroille alttiiksi ja kissat taas haitaksi monille luonnoneläimille. Kyllä on kissanomistajien eläinrakkaus kaukana!

Eikö Suomen pääministerillä ole muuta tehtävää kuin estellä vaatteitaan jokaisissa pippaloissa.

Täytyy kyllä jo toivoa, että Tornionmäen Ilves siirtyisi Valkealaan kissoja kyttäämään, siellä niitä vilisee ympäriinsä, se on kyllä kissojen omistajien syytä, kun jo tälläistä keinoa toivotaan irtokissojen kohtaloksi.

Demarit, lähettäkää jo vihdoin viimein Tuomioja eläkkeelle mielipiteineen. Koko Eurooppa ihmeissään Scholzin mielipiteistä, niin eikös meidän Tuomioja peesaa. Jo on aikoihin eletty.