Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Myllykosken mylly kaipaisi uutta maalia pintaan, että säilyisi jatkossakin komeana

"Ehdollinen vankeus" -sana pitää muuttaa sanaksi "huomautus", koska vapaana oleminen ei ole mikään vankeus!

Myllykosken mylly, vuosikymmenet paikallaan seisonut maamerkki, kaipaisi uutta maalia pintaan, että säilyisi jatkossakin komeana.

Hyvin menee Suomessa: talous tuhottu, sairaanhoito tuhottu, energiatalous/-jakelu tuhottu, varmuusvarastot tuhottu lähes kokonaan, moraalia ollaan tuhoamassa. Ainoa, mitä ei ole tuhottu, on korruptio, joten hyvin kulkee.

Niiranen on huono häviäjä, pätevämpi vei paikan ja pulinat pois.

Gynther Voikkaalta

Mikä ihme Suomen hallitusta vaivaa? Yhä edelleen myydään vuosittain satoja kiinteistöjä Venäläisille, sekä viisumien myöntäminen vaan jatkuu, saamatonta touhua

Annikki, älä ole kuin Donald. Niele itkemättä häviösi ja marssi leuka pystyssä työkkäriin. Aina osaavalle jotain löytyy.

Eipä tuota mitään lisäarvoa, vaikka ministeritason henkilö aloittaa jälkilypsyn jo päätetystä asiasta, eli Itärata-hankkeesta. Suosittelen Tummelin lypsyvoidetta, jos sitä sattuu vielä löytymään. PS. Jälkilypsy näyttää olevan bravuuri joillekin tahoille.

Niiranen, tehtävään valitaan pätevin eikä sukupuolen mukaan.

Veronmaksaja

Syökäämme suunnitellusti joukolla. Tuottajat eivät saa voittoa, ja alaa tulee kansallistaa. Vähentämällä tilallisia ei tule minimoida hävikkiäkään.

Uusi johtaja ja uudet tuulet. Hyvinvointialueen johtaja Harri Hagman, tervetuloa Kouvolaan!

Piliksen persulla luulisi olevan muitakin murheita kuin pääministerin vapaa-aika. Hiljaista on pidellyt esim. päiväkeskuksen suhteen... niin ne vaalilupaukset unohtuu.

Luin lehdestä, että venäläiset ostavat kiivaasti kiinteistöjä Suomesta. Voitaisiinko tämä saada lopetettua? Voihan olla, että ne on ihan tavallisia ihmisiä ilman taka-ajatuksia. Mutta se ei estä sotaa käyvää Putinia käyttämästä heitä hyväkseen. Lopetetaan myynti!

Lopeta Niiranen jo se pullikointi, on nähty mihin Kymsote ajautui: vanhukset heitteillä tai yksityisten varassa. Toimiva sairaala tuhottiin. Talous kuralla, mitä vielä kaipaat?

Voi olla, että yksityiset asunnon ostajat peruvat varauksiaan Lasipalatsin laajennuksesta jos talon asunnoista puolet on kaupungin vuokra-asuntoja.

Hansa

Lakisääteistä sukupuolitietoista opetusta on kuulema liian vähän. Lakisääteinen ideologia ei ole tuonut koskaan mitään hyvää. Kannattaa kauhistua.

+30 & metsäpalovarotus, mutta kyllä metsäkone laulaa. Milloin eläimillä pesimärauha? Tai ylipäänsä mitään rauhaa?

Mielestäni on hyvä, että Suomen pääministerillä on jotain vaatetta päällä, kun hän käy ihmisten ilmoilla. Media on ottanut Marinin vaatetuksen asiakseen! Marin on nuori nainen, joten hän voi pukeutua ikäistensä tavoin (onneksi ei häntä ole nähty napapaidassa). Tekisikö säkki vaatetuksena hänestä paremman pääministerin?

Jotainhan siellä päänupissa on vinksallaan, jos eläinten rääkkääminen tuottaa jonkinlaista mielihyvää.

Kouvolan asukasluku alittaa heinäkuun tilastoissa 80 000 rajan ja tällä vauhdilla vuonna 2032 se on noin 73 000.