Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kiitos Kymsote!

Kiitos Kymsote! Olen joutunut käyttämään palveluitanne Keltakankaalla, Poksissa, Koksissa ja Ratamossa sekä terveyden- että hampaidenhoidon puolella.

Olen aina saanut ajan ongelmieni hoitoon. Minua on aina kohdeltu ystävällisesti ja huoliini paneutuen. Minua on aina hoidettu asiantuntevasti ja tarvittaessa lähetetty kuvantamisiin tai erikoislääkäreiden vastaanotoille.

Uusi Ratamo on kuin viihtyisä, moderni toimistorakennus. Siellä on puhdasta, viileää ja ihastuttavia ihmisiä palvelemassa meitä. Myös Keltakankaan terveysasemalle on mukava mennä, kun tietää saavansa hyvää hoitoa siisteissä tiloissa.

Kymsotesta valitetaan paljon. Yritetään muistaa, että sekin kehittyy koko ajan vieläkin paremmaksi järjestelmäksi. On harmillista, että jotkut ihmiset kokevat saavansa huonoa hoitoa. Rohkenen jopa epäillä, että kyseessä on oma negatiivinen elämänasenne.

Uskon, että kipeänäkin voi kohdata hoitohenkilökunnan ystävällisesti ja positiivisesti. Lääkärit ja koko Kymsoten porukka tekevät valtavan hienoa työtä, ja varmasti pienemmällä palkalla, kuin yksityisellä sektorilla.

Maailma ympärillämme muuttuu koko ajan omasta mielestäni parempaan suuntaan, varsinkin terveydenhuollon alalla.

Olen itse vanha mummeli. Aina käyttäessäni terveydenhuollon palveluita ihmettelen lääkäreiden ja hoitajien ammattitaitoa, kärsivällisyyttä ja ystävällisyyttä. Valtavan suuret kiitokseni Kymsoten koko henkilökunnalle.

Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan!

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.